Za Robo zadovoljstvo kupaca je ključ. Godinama su usredotočeni na pružanje vrhunskih kvalitetnih proizvoda profesionalcima u restoranima i ugostiteljstvu. Tradicija, raznolikost – ali i inovacija – obilježje je Robo proizvoda, biranih svakodnevno kako bi se zadovoljili zahtjevi tržišta koje se razvija i mijenja.
U Italiji, priprema hrane nikada nije bila posao, nego umjetnost – oplemenjena tijekom vremena, prenoseći se s generacije na generaciju, definirajući dio svakodnevnog života. Zato talijanska kuhinja ima veliki broj regionalnih recepata, bogatih okusom, ali i jednostavnih za stvaranje. Jela su temeljena na nekoliko zdravih sastojaka i stoga je ključno odabiranje najkvalitetnijih namirnica. To je jedini način da se posluže ukusne kreacije koje utjelovljuju talijansku tradiciju. A to je Robova misija – ispuniti zahtjeve kupaca u cijelosti, nudeći im tradicionalne talijanske specijalitete i recepte.
Robo se uvijek usredotočio na kvalitetu svojih proizvoda, zajamčeni HACCP sustavom kontrole kvalitete koji se primjenjuje cijelim lancem opskrbe. Nadzire se izravno sakupljanje na otvorenim poljima i prati se obrada proizvoda koja udovoljava najstrožim sigurnosnim i higijenskim standardima.