Prikazujemo 1–9 od 13 rezultata

ASIAGO D’ALLEVO AGED DOP (kravlji polutvrdi sir 9,0 kg)

Okus sira varira prema dobi. Kada se prodaje kao "Mezzano", u dobi od četiri do šest mjeseci, okus je svjež, blag i mliječni. Tekstura je blijeda, slamnato obojana unutrašnjost, podatna i polu-meka s nepravilnim malim rupama i mekom, fleksibilnom koricom....

Bra duro aged- kravlji polutvrdi sir zanetti (dop Italija)

Sir Bra Duro DOP kravlji je sir kojemu zrenje traje najmanje 180 dana. Čvrste je teksture i posebnog okusa s karakteristikama oraha, badema, svježe mirisne trave i mlijeka. U ustima se pretvara u kremasti zalogaj punog okusa svježeg mlijeka i...

Capra sarda- kozji sir (sardinia) Zanetti

Capra Sarda je tvrdi kozji sir sa otoka Sardinije. Odležava najmanje 6 mjeseci, slatkastog je okusa ima kremastu teksturu uz naznake oraha. Ima naboranu žutu koru i tvrdu kompaktnu unutrašnjost boje bjelokosti. Ovo je pravi tvrdi kozji sir, mirišljav od...

Grana padano 16.mjeseci 1000g.- Zanetti

Originalni Grana Padano sir, 16 mjeseci star. Grana Padano sir je simbo Italije, koji je poznat svugdje u svijetu. Napravljen je od punomasnog kravljeg mlijeka, spada u kategoriju tvrdih polumasnih sireva, sitnog zrna, bijele ili žute boje, zatvoren u tvrdu,...

Grana padano 16.mjeseci cijeli kolut- Zanetti

Originalni Grana Padano sir, 16 mjeseci star. Grana Padano sir je simbo Italije, koji je poznat svugdje u svijetu. Napravljen je od punomasnog kravljeg mlijeka, spada u kategoriju tvrdih polumasnih sireva, sitnog zrna, bijele ili §ute boje, zatvoren u tvrdu,...

Montasio- kravlji polutvrdi sir Zanetti (dop Italija)

Montasio je punomasni, polutvrdi, kravlji sir. Dio je velike skupine alpskih sireva porjeklom iz talijanske regije Friuli-Venezia-Giulia. Montasio je sir kremaste teksture, bogatog voćnog okusa, u čijim notama se ponekad prepoznaje ananas. Sir je zemljopisno zaštićen oznakom (DOP). Tradicionalno se...

Parmigiano reggiano 24 mjeseca cijeli kolut- Zanetti

Samo sirevi proizvedeni pod toŸno određenim uvjetima u provincijama Parme i Reggio Emilie i nekih dijelova Bologne i Modene mogu nositi naziv Parmigiano Reggiano.

Parmigiano reggiano 24 mjeseca- 1000g- Zanetti

Samo sirevi proizvedeni pod toŸno određenim uvjetima u provincijama Parme i Reggio Emilie i nekih dijelova Bologne i Modene mogu nositi naziv Parmigiano Reggiano.

Pecorino Fiore Sardo dop – ovčji polutvrdi sir sa Sardinije.

Pecorino Fiore Sardo je tvrdi punomasni sir napravljen od ovčjeg mlijeka domaćih proizvođača sa otoka Sardinije, koji od 1996. zaštićen od strane ovlaštenog zemljopisnog podrijetla. Nakon soljenja slijedi postupak dimljenja na određenom mediteranskom drvu do15 dana. Nakon ukupnog starenja od...
Loading...