
ASIAGO D’ALLEVO AGED DOP (kravlji polutvrdi sir 9,0 kg)
Okus sira varira prema dobi. Kada se prodaje kao "Mezzano", u dobi od četiri do šest mjeseci, okus je svjež, blag i mliječni. Tekstura je blijeda, slamnato obojana unutrašnjost, podatna i polu-meka s nepravilnim malim rupama i mekom, fleksibilnom koricom....
Bocconcini di bufala 250g sabelli
25 dana rok trajanja
Bra duro aged- kravlji polutvrdi sir zanetti (dop Italija)
Sir Bra Duro DOP kravlji je sir kojemu zrenje traje najmanje 180 dana. Čvrste je teksture i posebnog okusa s karakteristikama oraha, badema, svježe mirisne trave i mlijeka. U ustima se pretvara u kremasti zalogaj punog okusa svježeg mlijeka i...
Bresaola Sottofesa 1,5 kg
Tamnocrvenu, gotovo grimiznu, boju bresaola duguje posebnom postupku sušenja. Na samom se početku u svježe meso utrljavaju sol te začini među kojima su cimet, muškatni oraščić i borovnica. Sušenje traje dva do tri mjeseca, a tijekom njega meso izgubi do...
Burrata u foliji 350g Sabelli
Buratta je jedan od najcjenjenijih talijanskih sireva. Njezina nježna tekstura koja podsjeća na maslac, nezaboravan je doživljaj za nepce. Mlijeko za Burattu dobiva se od vodenih bivola a karakterizira ga izrazita bjelina. Pri izradi Buratte koristi se toplo mlijeko. Dok...
Burratina 125g sabelli
Zamislite najukusniju mozzarellu koju ste ikad probali! I zamislite da je režete vilicom, ili još bolje razdvojite rukama i kidate glatku bijelu vanjsku opnu koja otkriva nježnu i kremastu unutrašnjost. Savršenu kombinaciju stracciatelle, komadića mozzarelle i svježeg vrhnja. I nakon...
Burratina 2*125g Sabelli
16 dana rok trajanja
Capra sarda- kozji sir (sardinia) Zanetti
Capra Sarda je tvrdi kozji sir sa otoka Sardinije. Odležava najmanje 6 mjeseci, slatkastog je okusa ima kremastu teksturu uz naznake oraha. Ima naboranu žutu koru i tvrdu kompaktnu unutrašnjost boje bjelokosti. Ovo je pravi tvrdi kozji sir, mirišljav od...
Caprina del nonno– kozji polutvrdi sir
Polutvrdi kozji sir s blagom aromom kozjeg mlijeka čini ga idealnim za pizze ili sendviče. Ukusan sir i nježna aroma daju mu prednost kod izbora selekcije sireva. Narežite ga na kockice i začinite ga dobrim maslinovim ulje.