
Inćuni- fileti slani u ulju 680g.
Fileti su dugi i čvrsti i lijepe sviježe boje. Dobro su očišćeni od kostiju i lijepo filetirani. Jako su ukusni i dovoljno ih je samo posložiti na tanjur, a preko njih tanko rezane rezance crvenog luka, prelijte finim maslinovim uljem...
Meso morskog ježinca 190g/ 100g
Meso morskog ježinca konzerviran samo u blago posoljenoj vodi .Sa svojim nježnim i profinjenim okusom, savršen je za izradu klasičnog morskog rižoto od kozica, dagnji i vongola, a na kraju se umiješa ikra odnosno meso morskog ježa.
Meso rakovice- grancigula 170g/ 121g
Meso rakovice, grancigula ili crab meat. Crvenkasto bijele boje, pažljivo očišćena od ostataka raka i ljuskica. Konzervirana je u blagoj salamuri koji uz dodatak ribljeg temeljca postaje prava poslastica. Isprobali smo tri klasična recepta; na rižoto, u umaku od temeljca...
Tuna komadi naturale 1730g/ 1250g
Tražite kvalitetnu i ukusu tunu za paštete? Vrsta žutorepe tune i kvalitetan način proizvodnje garantira proizvod punog okusa koji ga čini idealan za izradu pašteta, namaza za sendviče, tapase i punjenja, hladne salata i tople umake za tjesteninu. Kako je...
Tuna komadi u maslinovom ulju 800g / 600 g
Preradom i kuhanjem na pari dobilo se blago ružičaste komade tune, s intenzivnom aromom izvrsnog okusa. Ovakav proizvod obogaćuje mnoga ukusna jela: predjela, salate, pizze….
Tuna komadi u suncokretovom ulju alu – bag 1400 g/ 1320 g
Preradom i kuhanjem na pari dobilo se blago ružičaste komade tune, s intenzivnom aromom izvrsnog okusa. Ovakav proizvod obogaćuje mnoga ukusna jela: predjela, salate, pizze….
Vongole bez kučica- naturale 800g/ 400g
Vongole bez kučica, detaljno očišćene od pijeska i konzervirane u blagoj salamuri sa šećerom i soli. Jednostana i kvalitetna namirnica savršeno odgovara pripremi toplih predjela sa rižom ili tjesteninom.