Prikazuje se 4 rezultata

Kapari sa peteljkom u octu 540g

0 out of 5
0 review(s)

Kapari sa peteljkom u octu 540g

Zahvaljujuć†i očŸuvanju stabiljke izvrsne su za finger food, predjela i grickalice ili možete uživati u njima uz aperitive. Uz vo†čnu svježinu kaparuni su prepoznatljivog okusa i mirisa, a idelani su za ukrašavanje glavnih jela od mesa ili ribe. Često serviraju...

Kapari u maslinovom ulju 240g

0 out of 5
0 review(s)

Kapari u maslinovom ulju 240g

Kapari spremni za upotrebu, kako bi održali hrskavost čuvaju se u ulju. Idealni za salatu od riže i za ukrašavanje ribe. Također u predjelima, na tostu ili krekerima.

Kapari u octu 540g/340g

0 out of 5
0 review(s)

Kapari u octu 540g/340g

Miris im je topao i blag, a okus taman trpak i aromatičŸan. KarakteristiŸčan okus kapara uz doziranu notu žestine daje zaista neobiŸčnu aromu raznim umacima, salatama, tjesteninama, ribi i mesu, upotpunjujuć†i tako mediteransku plejadu okusa. Kapari trebaju biti zatvoreni, maslinasti...

Kapari usoljeni 1000g

0 out of 5
0 review(s)

Kapari usoljeni 1000g

Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.
Loading...