Prikazuje se jedini rezultat

Amarena višnje s peteljkom u sirupu 890g/455g

0 out of 5
0 review(s)

Amarena višnje s peteljkom u sirupu 890g/455g

Višnja amarena bez koštice u tamnom jako ukusnom sirupu koji barmeni i slastičari itekako znaju iskoristiti. Kvalitetnim pakiranjem višnje su cijele, sa peteljkam i nisu podrobljene.

Artičoke srca punjene tunom 780g- (cca 20 kom)

Male ukusne artičoke punjene namazom od tune, kapara, inćuna i rajčice, začinjeni čili paprom i origanom. Mali zalogaji pripremljeni od jedne vrste namirnica koji okusom i izgledom obogaćuju one bites ponudu predstavljaju nepogrešiv odabir za samostalno serviranje dok su varijacije...

Carpaccio di Fesa 2 kg

0 out of 5
0 review(s)

Inćuni- fileti slani u ulju 680g.

0 out of 5
0 review(s)

Inćuni- fileti slani u ulju 680g.

Fileti su dugi i čvrsti i lijepe sviježe boje. Dobro su očišćeni od kostiju i lijepo filetirani. Jako su ukusni i dovoljno ih je samo posložiti na tanjur, a preko njih tanko rezane rezance crvenog luka, prelijte finim maslinovim uljem...

Instant pire krumpir 5kg

0 out of 5
0 review(s)

Instant pire krumpir 5kg

Brza i jednostavna priprema, prirodnog je okusa, lagan i ukusan.

Krema catalan (creme de brulee) 200g

0 out of 5
0 review(s)

Krema catalan (creme de brulee) 200g

Krema catalana priprema se i jede doslovce svugdje s malim izmjenama. U Francuskoj je to crème brulée, u Italiji crem caramel, u Španjolskoj crema catalana, kod nas rožata. Jedinstvene kreacije možete stvarati uz dodatke poput vanilije, ruma, svježe mente, limunove...

Krema Choco Mousse 1000g

0 out of 5
0 review(s)

Krema Choco Mousse 1000g

Ova mješavina dodavanjem hladnog mlijeka i kratkim miksanjem pretvara se u mekani, lagani i pjenasti mousse. Dovoljno je reći da nakon pripreme kuhinja još dugo i neodoljivo miriše po najukusnoj čokoladi. Priprema je jednostavna bez termičke obrade. 250 grama praška...

Krema od četiri vrste sira 800g

0 out of 5
0 review(s)

Krema od četiri vrste sira 800g

Parmigiano Reggiano, Ementaler, Cheddar, Fontina.
Loading...