Prikazujemo 1–9 od 50 rezultata

Amarena višnje s peteljkom u sirupu 890g/455g

Višnja amarena bez koštice u tamnom jako ukusnom sirupu koji barmeni i slastičari itekako znaju iskoristiti. Kvalitetnim pakiranjem višnje su cijele, sa peteljkam i nisu podrobljene.

Artičoke srca punjene tunom 780g- (cca 20 kom)

Male ukusne artičoke punjene namazom od tune, kapara, inćuna i rajčice, začinjeni čili paprom i origanom. Mali zalogaji pripremljeni od jedne vrste namirnica koji okusom i izgledom obogaćuju one bites ponudu predstavljaju nepogrešiv odabir za samostalno serviranje dok su varijacije...

Bresaola Sottofesa 1,5 kg

Tamnocrvenu, gotovo grimiznu, boju bresaola duguje posebnom postupku sušenja. Na samom se početku u svježe meso utrljavaju sol te začini među kojima su cimet, muškatni oraščić i borovnica. Sušenje traje dva do tri mjeseca, a tijekom njega meso izgubi do...

Inćuni- fileti slani u ulju 680g.

Fileti su dugi i čvrsti i lijepe sviježe boje. Dobro su očišćeni od kostiju i lijepo filetirani. Jako su ukusni i dovoljno ih je samo posložiti na tanjur, a preko njih tanko rezane rezance crvenog luka, prelijte finim maslinovim uljem...

Instant pire krumpir 5kg

Brza i jednostavna priprema, prirodnog je okusa, lagan i ukusan.

Krema catalan (creme de brulee) 200g

Krema catalana priprema se i jede doslovce svugdje s malim izmjenama. U Francuskoj je to crème brulée, u Italiji crem caramel, u Španjolskoj crema catalana, kod nas rožata. Jedinstvene kreacije možete stvarati uz dodatke poput vanilije, ruma, svježe mente, limunove...

Krema Choco Mousse 1000g

Ova mješavina dodavanjem hladnog mlijeka i kratkim miksanjem pretvara se u mekani, lagani i pjenasti mousse. Dovoljno je reći da nakon pripreme kuhinja još dugo i neodoljivo miriše po najukusnoj čokoladi. Priprema je jednostavna bez termičke obrade. 250 grama praška...

Krema od šampinjona 780g

Mljeveni i obrađeni šampinjoni uz dodatak začina daju jedan iznenađujuće ugodan i izbalansiran okus. Ovaj namaz najbolje je iskoristiti za slaganje canapea, finger food jela ili bruschetta. Kako je krema doista ukusna dovoljna je jedna žlica da dodatno obogati rižoto...
Loading...