Prikazujemo 1–9 od 15 rezultata

Bra duro aged- kravlji polutvrdi sir zanetti (dop Italija)

Sir Bra Duro DOP kravlji je sir kojemu zrenje traje najmanje 180 dana. Čvrste je teksture i posebnog okusa s karakteristikama oraha, badema, svježe mirisne trave i mlijeka. U ustima se pretvara u kremasti zalogaj punog okusa svježeg mlijeka i...

Cacio Ghiotto sa začinima (polutvrdi sir) 3kg

Cacio Ghiotto je tipičan sicilijanski sir od svježeg ovčjeg i kozjeg mlijeka, nježno začinjen čili papričicom, rikulom i maslinama. Ukusan je takav kakav je, a i narezan na male komadiće u ljetnim salatama. Sav svoj karakter najbolje otkriva na brusketama...

Capra sarda- kozji sir (sardinia) Zanetti

Capra Sarda je tvrdi kozji sir sa otoka Sardinije. Odležava najmanje 6 mjeseci, slatkastog je okusa ima kremastu teksturu uz naznake oraha. Ima naboranu žutu koru i tvrdu kompaktnu unutrašnjost boje bjelokosti. Ovo je pravi tvrdi kozji sir, mirišljav od...

Caprina del nonno– kozji polutvrdi sir

Polutvrdi kozji sir s blagom aromom kozjeg mlijeka, a ugodnog i ne snažnog mirisa čine ga idealnim za plate, pizze ili sendviče. Ukusan sir koji se lako reže, nema debelu koru i nježne je arome daje mu prednost kod izbora...

Kozji sir s tartufima cca.400g- hrvatska

Sir s tartufima, najomiljeniji među našim sirevima! Vrlo ukusan, prirodne, intenzivne i postojane arome. Kozji sir sa tartufima proizveden u Hrvatskoj.

Kravlji sir s tartufima cca.400g- hrvatska

Snovi o tartufima se ostvaruju kada ovaj dobro prilagođeni topljivi sir naribate preko tjestenine, jaja, kruha ili bilo čega drugog. Izvrstan i sam uz čašu crnog vina. Kombinacija kravljeg mlijeka i tartufa u ovom siru savršeno se isprepliću i daju...

Montasio- kravlji polutvrdi sir Zanetti (dop Italija)

Montasio je punomasni, polutvrdi, kravlji sir. Dio je velike skupine alpskih sireva porijeklom iz talijanske regije Friuli-Venezia-Giulia. Montasio je sir kremaste teksture, bogatog voćnog okusa, u čijim notama se ponekad prepoznaje ananas. Sir je zemljopisno zaštićen oznakom (DOP). Tradicionalno se...

Pecorino Fiore Sardo dop – ovčji polutvrdi sir sa Sardinije.

Pecorino Fiore Sardo je tvrdi punomasni sir napravljen od ovčjeg mlijeka domaćih proizvođača s otoka Sardinije, koji od 1996. zaštićen od strane ovlaštenog zemljopisnog podrijetla. Nakon soljenja slijedi postupak dimljenja na određenom mediteranskom drvu do 15 dana. Nakon ukupnog starenja...

Pecorino Re Sardo– ovčji polutvrdi sir ( Sardinija) 3kg

Pecorino Re Sardo ovčji je sir sa Sardinije sa zrenjem od najmanje 60 dana. Tekstura je kompaktna, bijele do slamnato žute boje. Okus je lagano aromatičan, uravnotežen, karakterističnih nota mladog pecorina. „Sardinijski kralj“, kako je i izvorni naziv ovoga sira...
Loading...