Prikazujemo 1–9 od 27 rezultata

‘Nduja

0 out of 5
0 review(s)

‘Nduja

Podrijetlo ove talijanske salame za mazanje nije 100% sigurno, ali postoje mnoge verzije o skromnim počecima ovog ukusnog suhomesnatog proizvoda. Iako naziv 'nduja , najvjerojatnije potječe od francuskog “ andouille ” što znači kobasica. Čini se da su tijekom Napoleonova...

Bresaola Punta d’Anca 1,5 kg

Bresaola je sušena govedina. U gotovom obliku ima cilindrični oblik, tamnocrvenu boju i začinjeno-mesnu aromu. Okus je umjereno slan. Bresaola della Valtellina primjer je kvalitete u širokoj obitelji goveđih delicija. Za izradu proizvoda koristite samo mišiće prednjih i zadnjih udova....

Guanciale

0 out of 5
0 review(s)

Guanciale

Guanciale je slanina od sušenih svinjskih obraza. Ima intenzivniju aromu od pancete, mekšu teksturu i veliki postotak masnoće koja će jelu dati puninu okusa. Talijani vjeruju da je prava pasta carbonara samo ona koja se radi sa slaninom guanciale. Jedno...

Kuhani dimljeni pršut alla Praga 8,5 kg

Praška šunka je vrsta kuhane šunke s blago dimljenim okusom. Karakterizira je meso ružičaste boje, kompaktne masnoće i meke konzistencije. Za proizvodnju ove šunke koristi se cijeli svinjski but bez kostiju. Cijele šunke uranjaju se u salamuru od bilja i...

Kuhani pršut Prosciutto cotto – Prateria 4,5 kg

Prosciutto Cotto Prateria Negrini. Kuhani pršut - kralj na tanjuru! Prije svega, pršut je opći pojam koji znači šunka. Crudo doslovno znači "sirov", a cotto doslovno znači "kuhan". Važno je znati razliku između proizvoda kako biste odabrali najbolje za vaše...

Lardo 2 kg

0 out of 5
0 review(s)

Lardo 2 kg

Lardo je napravljen od debelog sloja masti sa leđa svinje. Masni sloj mora biti najmanje tri centimetra debljine. Jedini začini koji se tradicionalno koriste za izradu larda su morska sol, mljeveni crni papar, svježi ružmarin i sjeckani češnjak. Teksturu je...

Mortadela Bologna IGP

Sjevernotalijanska regija Emilia-Romagna slavna je po svojoj povijesti i ljepoti, a još slavnija po proizvodima koji oduševljavaju osobe istančana životnog stila. Vrh tamošnje automobilske industrije predstavlja Ferrari, a njegov je prehrambeni pandan Mortadella di Bologna. Ime joj otkriva geografsko podrijetlo,...

Mortadela Bologna IGP s pistacijama

Ružičasta boja, blago pikantan i intenzivan miris, baršunasta površina, nježan okus: mortadela je jedan od suhomesnatih proizvoda koji je najprikladniji za pizzu, pod uvjetom da pritom ne prigušite njezin elegantan karakter. Komadi su veličine oko 3 kilograma.

Mortadela sa tartufima 4 kg

Klasična Mortadela iz sjeverne Italije profinjena s crnim ljetnim tartufima. Okus im je toliko suptilan da samo pojačava okus pikantne mortadele i daje unikatan naglasak. Z Originalan dodatak za hladna predjela.
Loading...