Prikazuje se svih 7 rezultata

00 Pizza – Classica – Molino Scoppettuolo/ Napoli

Meko pšenično brašno tip 00 preporučuje se za sve vrste pizza sa kratkim vremenom zamjesa. Idealno je za izradu tankih i hrskavih pizza.

00 pizza brašno Reginella

Reginella "00"  Molino Scoppettuolo je brašno visoke hidratacije namjenjeno uglavnom za napolitanske pizze, a napolitanski zamjes je poznat po tome što je mekan i prozračan. Pogotovo se profesionalcima svidjela plava vreća za duže odležavanje. Brašno je potpuno prirodno, bez aditiva...

Brašno Manitoba – Molino Scoppettuolo 25kg

Riječ je o talijanskom brašnu, poznatom kao američko brašno. Ime je dobilo po Manitobi, jugozapadnoj provinciji Kanade, odakle tradicionalno dolazi proizvodnja ove posebne vrste pšenice, vrlo otporne na hladnoću. S indeksom proizvodnje kruha (W) većim od 350, brašno Manitoba klasificirano...

Durum semola za svježu tjesteninu – 5kg

Semola je krupica dobivena mljevenjem durum pšenice (triticum durum), a koristi se prvenstveno za izradu tjestenina. Karakterizira je visok sadržaj glutena, a daje žilavo i neelastično tijesto koje nije pogodno za proizvodnju kruha. Tjestenina proizvedena iz durum pšenice odlikuje se...

Fermentum ( lievito madre ) starter – Molino Scoppettuolo / Napoli 1 kg

Fermentum Starter (Lievito madre) Prirodni je klas, dehidriran i ponovno aktiviran. Normativ je 1% na količinu vode. Dodatna uputa; proizvod nakon otvaranja brzo hlapi.  Potrebno je prebaciti ga u posudu sa čepom ili može ostati u originalnom pakiranju i pripaziti...
Loading...