0 pizza – L’ORO D’IRPINIA – MOLINO SCOPPETTUOLO / NAPOLI – (hrskavije)
L'Oro d'Irpinia tip'0' brašno je za prave znalce koji žele postići raskošni, krokantni i rustikalni rub pizze. Po klasifikaciji malo 'grublje' sa većim udjelom ljuske pšenice koja raste na području Iripinie, regija Campania, Italija. Brašno je potpuno prirodno bez aditiva...
00 Pizza – Classica – Molino Scoppettuolo/ Napoli
Meko pšenično brašno tip 00 preporučuje se za sve vrste pizza sa kratkim vremenom zamjesa. Kod Classica Reginelle je kraća fermentacija u odnosu na popularnu plavu Reginelu 00. Vlažnost 15,5 max% Pepeo (mineralne soli) 0,55 max% Proteini (N * 5,70)...
00 pizza brašno Reginella
MOLINO SCOPPETTUOLO REGINELLA 00 25 KILA Reginella "00" Molino Scoppettuolo je brašno visoke hidratacije namjenjeno uglavnom za napolitanske pizze, a napolitanski zamjes je poznat po tome što je mekan i prozračan. Pogotovo se profesionalcima svidjela plava vreća za duže odležavanje....
Brašno 00 za svježu i punjenu tjesteninu
00 meko pšenično brašno izvrsnih performansi za ručno rađena tijesta ili za tijesta napravljena u kraćem vremenu s industrijskim miješalicama. Brašno se preporučuje za izradu svježe tjestenina i njoka. Vlažnost 15.5 max% Pepeo 0,45 max% Proteini (N * 5,70) 10,5...
Brašno integralno Antica Molino Scoppettuolo 25/1
Integralno pšenično brašno Primjena: Integralno meko pšenično brašno obogaćeno mekim mekinjama bogatim plemenitim slojem pšenice (aleuronska kiselina) dobivenim iz mješavine odabranih i prethodno oljuštenih žitarica kako bi se zajamčila cjelovita i higijensko-sanitarna kvaliteta. Preporuča se za izradu dizanih i beskvasnih...
Brašno Manitoba – Molino Scoppettuolo 25kg
Riječ je o talijanskom brašnu, poznatom kao američko brašno. Ime je dobilo po Manitobi, jugozapadnoj provinciji Kanade, odakle tradicionalno dolazi proizvodnja ove posebne vrste pšenice, vrlo otporne na hladnoću. S indeksom proizvodnje kruha (W) većim od 350, brašno Manitoba klasificirano...
Brašno MANITOBA 1kg – MOLINO SCOPPETTUOLO / NAPOLI
Riječ je o talijanskom brašnu, poznatom kao američko brašno. Ime je dobilo po Manitobi, jugozapadnoj provinciji Kanade, odakle tradicionalno dolazi proizvodnja ove posebne vrste pšenice, vrlo otporne na hladnoću. S indeksom proizvodnje kruha (W) većim od 350, brašno Manitoba klasificirano...
Brašno za posipanje 5kg
Meko pšenično brašno tipa 00. Idealno za posipanje na radni stol tijekom izrade pizze ili kruha. Nakon pečenja pizza je zlatnija i mirisnija.
Durum Semola rimacinata za tjesteninu, dva puta mljevena 5kg
Brašno durum pšenice. Krupica od durum pšenice dobivena mljevenjem odabranih domaćih i stranih pšenica. Preporuča se za proizvodnju kruha, svježe tjestenine i nedizanih pekarskih proizvoda. Vlažnost 15,5 max% Pepeo (mineralne soli) 0,90% max Proteini (N * 5,70) 11,5% min Suhi...