Prikazuje se svih 8 rezultata

00 Pizza – Classica – Molino Scoppettuolo/ Napoli

Meko pšenično brašno tip 00 preporučuje se za sve vrste pizza sa kratkim vremenom zamjesa. Idealno je za izradu tankih i hrskavih pizza.

00 pizza brašno Reginella

Potpuno prirodno obrađeno brašno sa šest vrsta pšenice koji je pomno labaratorijski složeno za najbolje namjenske rezultate.

Brašno Manitoba – Molino Scoppettuolo 25kg

Riječ je o talijanskom brašnu, poznatom kao američko brašno. Ime je dobilo po Manitobi, jugozapadnoj provinciji Kanade, odakle tradicionalno dolazi proizvodnja ove posebne vrste pšenice, vrlo otporne na hladnoću. S indeksom proizvodnje kruha (W) većim od 350, brašno Manitoba klasificirano...

Calamarata

Calamarata - Novi oblik oblik tjestenine u našoj stalnoj ponudi. Izvorno potječe s juga Italije gdje je i jako popularna a naziv je dobila po lignji jer sliči narezanim kolutićima. Pasta di Martino, Gragnano

Durum semolina za tjesteninu

Semolina je brašno od durum pšenice, koje će tjestenini dati grublju teksturu a samim time omogućiti da umak bolje prijanja na tjesteninu. Mlin „Molino“ Grassi smješten je u mjestu Freone u neposrednoj okolici Parme. Molino Grassi jedan je od lidera...
Loading...