Prikazuje 1–9 o 10 rezultata

Bra duro aged- kravlji polutvrdi sir zanetti (dop Italija)

Sir Bra Duro DOP dobiven je od djelomično obranog pasteriziranog ili sirovog kravljeg mlijeka kojemu zrenje traje najmanje 180 dana. Vrlo ukusnog je okusa, čvrste teksture i aromatičnog mirisa s karakteristikama badema. Ovaj dobro poznati talijanski sir iz regije Piemonte...

Capra sarda- kozji sir (sardinia) Zanetti

0 out of 5
0 review(s)

Capra sarda- kozji sir (sardinia) Zanetti

Capra Sarda je tvrdi kozji sir sa otoka Sardinije. Odležava najmanje 6 mjeseci, slatkastog je okusa ima kremastu teksturu uz naznake oraha. Ima naboranu žutu koru i tvrdu kompaktnu unutrašnjost boje bjelokosti. Ovo je pravi tvrdi kozji sir, mirišljav od...

Caprina del nonno– kozji polutvrdi sir

0 out of 5
0 review(s)

Caprina del nonno– kozji polutvrdi sir

Polutvrdi kozji sir s blagom aromom kozjeg mlijeka čini ga idealnim za pizze ili sendviče. Ukusan sir i nježna aroma daju mu prednost kod izbora selekcije sireva. Narežite ga na kockice i začinite ga dobrim maslinovim ulje.

Kozji sir s tartufima cca.400g- hrvatska

0 out of 5
0 review(s)

Kozji sir s tartufima cca.400g- hrvatska

Kozji sir sa tartufima proizveden u Hrvatskoj.

Kravlji sir s tartufima cca.400g- hrvatska

0 out of 5
0 review(s)

Kravlji sir s tartufima cca.400g- hrvatska

Kravlji sir sa tartufima proizveden u Hrvatskoj.

Montasio- kravlji polutvrdi sir Zanetti (dop Italija)

Montasio je punomasni, polutvrdi, kravlji sir. Dio je velike skupine alpskih sireva porjeklom iz talijanske regije Friuli-Venezia-Giulia. Montasio je sir kremaste teksture, bogatog voćnog okusa, u čijim notama se ponekad prepoznaje ananas. Sir je zemljopisno zaštićen oznakom (DOP). Tradicionalno se...

Pecorino fiore sardo dop– ovčji polutvrdi sir ( Sardinia )

Pecorino Fiore Sardo je tvrdi punomasni sir napravljen od ovčjeg mlijeka domaćih proizvođača sa otoka Sardinije, koji od 1996. zaštićen od strane ovlaštenog zemljopisnog podrijetla. Sir, nakon ukupnog starenja od šest mjeseci, ima prirodnu zlatno-žutu do tamno smeđe kore i...

Pecorino sardo medoro– ovčji polutvrdi sir (Sardinia)

Pecorino Sardo Medoro ovčji je sir sa talijanskog otoka Sardinije. Na glasu je kao sir uz kojeg se pije puno crnog vina. Intenzivnog je mirisa i srednje jakog okusa s notom badema. Kora mu je glatka i premazana maslinovim uljem....

Pecorino vecchio Cacio di Pienza- ovčji polutvrdi sir (Toscana)

Vecchio cacio di Pienza tvrdi je ovčji sir, pravi 'odlikaš, koji se proizvodi samo od ovčjeg mlijeka koje dolazi s pašnjaka Valdorci, Toskana. Tipično područje poznato po svojim karakterističnim prirodnim i aromatičnim biljem.  Vecchio cacio di Pienza sazrijeva  u posebnim...
Loading...