brands | LARETO TARTUFI |
---|---|
Pakiranje | 0,40 kg / kom – cca 7,00 / karton |
- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Tvrdi sirevi sa porijeklom
- Kozji sir s tartufima cca.400g- hrvatska
Kozji sir s tartufima cca.400g- hrvatska
Kozji sir sa tartufima proizveden u Hrvatskoj.
Model: SK100
Categories: Sirevi, suhomesnati proizvodi, Tvrdi sirevi sa porijeklom
Tags: hrvatski proizvod, lareto tartufi, sir
Related Products
Gran spicco 10 mjeseci- 1000g Zanetti
Tvrdi kravlji sir, 10 mjeseci star
Krema od četiri vrste sira 800g
Cheddar, Ementaler, Parmigiano Reggiano i Fontina čine gustu ukusnu krema od četiri vrste sira. Složili smo se da je proizvod dobro osmišljen a glavne su mu odlike mirisna aroma i jedinstvena receptura koja pruža jako fini, zanimljiv okus. Osim kao...
ASIAGO D’ALLEVO AGED DOP (kravlji polutvrdi sir 9,0 kg)
0 out of 5
0 review(s)ASIAGO D’ALLEVO AGED DOP (kravlji polutvrdi sir 9,0 kg)
Okus sira varira prema dobi. Kada se prodaje kao "Mezzano", u dobi od četiri do šest mjeseci, okus je svjež, blag i mliječni. Tekstura je blijeda, slamnato obojana unutrašnjost, podatna i polu-meka s nepravilnim malim rupama i mekom, fleksibilnom koricom....
Montasio- kravlji polutvrdi sir Zanetti (dop Italija)
0 out of 5
0 review(s)Montasio- kravlji polutvrdi sir Zanetti (dop Italija)
Montasio je punomasni, polutvrdi, kravlji sir. Dio je velike skupine alpskih sireva porjeklom iz talijanske regije Friuli-Venezia-Giulia. Montasio je sir kremaste teksture, bogatog voćnog okusa, u čijim notama se ponekad prepoznaje ananas. Sir je zemljopisno zaštićen oznakom (DOP). Tradicionalno se...
Pecorino Fiore Sardo dop – ovčji polutvrdi sir sa Sardinije.
0 out of 5
0 review(s)Pecorino Fiore Sardo dop – ovčji polutvrdi sir sa Sardinije.
Pecorino Fiore Sardo je tvrdi punomasni sir napravljen od ovčjeg mlijeka domaćih proizvođača sa otoka Sardinije, koji od 1996. zaštićen od strane ovlaštenog zemljopisnog podrijetla. Nakon soljenja slijedi postupak dimljenja na određenom mediteranskom drvu do15 dana. Nakon ukupnog starenja od...
Gorgonzola dolce dop ballarini – zanetti
0 out of 5
0 review(s)Gorgonzola dolce dop ballarini – zanetti
Danas se proizvode dvije vrste Gorgonzole, Dolce i Piccante ili Mountain. Dolce je "blaža" i krhkija vrsta zbog kraćeg procesa zrenja, većeg postotka vode i manjeg postotka soli u siru (Piccante sadrži do 3% soli). Originalna Gorgonzola ima oznaku D.O.C....