o-nama

Lareto grupa, osnovana 2014. godine je food servis kvalitetnih proizvoda za kuhinju.

Iako relativno mladi, jasno smo profilirani i visoko pozicionirani u sferi distribucije proizvoda visoke kvalitete namjenjenih za HoReCu, a sve zahvaljujući dugogodišnjem istraživanju tržišta i sustavnom radu s vrhunskim kuharima kako hrvatske tako i talijanske kuhinje.

Što nudimo

Naš proizvodni asortiman postepeno se širio u skladu s potrebama naših kupaca. Danas u proizvodnom programu, osim svježih tartufa i proizvoda od tartufa pod vlastim brendom “Lareto tartufi”, imamo i širok izbor proizvoda iz konzerviranog programa, maslinovog ulja, raznolik izbor maslina, veliki izbor vrhunskih talijanskih sireva, brašna, riže i vrhunske tjestenine iz Gragnana. Nudimo i proizvode Robo asortimana koji se ne mogu kupiti nigdje na policama u Italiji ili drugim zemljama niti po nabavnim centrima, gastro distribucijama i sl.

Ukupni asortiman Lareto grupe proteže se na tek nekoliko stranica ali sadrži samo kvalitetne proizvode, svi su testirani od strane vrhunskih chefova s kojima imamo sustavnu suradnju.

Po čemu se razlikujemo i što vam garantiramo

Mi smo FOOD SERVIS, imamo vlastitu distribuciju isključivo vrhunskih namirnica u cijeloj Hrvatskoj. Naša ponuda su namirnice namijenjene svima, a najviše se koriste u višoj gastronomiji koja se sve brže razvija i u Hrvatskoj gdje su ugostitelji počeli više paziti na kvalitetu namirnica. Iza svih proizvoda cijelog asortimana koji nudimo stoje cijenjeni chefovi koji kuhaju i testiraju namirnicu prije nego je uvstimo u ponudu. Ako je namirnica pokrila sva njihova očekivanja naš je zadatak napraviti korektnu cijenu i predstavit je tržištu. Chefovi koji surađuju s Lareto grupom i konzultacijama pridonose razvijanju naše ponude su: Gregorio Mannucci, Mario Čepek, Priska Thuring, Raul Lajtman, Dragan Grbić.

S ponosom možemo garantirati da smo siguran distrubuter. Nikad ne ostajemo bez robe, svih proizvoda uvijek imamo na zalihama, nikad ne šaljemo zamjenske artikle.

Također garantiramo da cijene za aktualnu godinu ostaju iste i možete se na njih osloniti i u sezoni. Garantiramo isporuku u roku 24 sata, bio kupac na Korčuli ili na Paklenim otocima.

Naša refenrentna lista proteže se od restorana od Čakovca do Dubrovnika, od Mannuccija, Pažanina, Priske Thuring …

Naša misija i vizija

Naš cilj je zadovoljiti sve potrebe kupaca s optimalnom kombinacijom ponude proizvoda, usluga i fleksibilnosti. Svojim principalima nudimo sigurnost i cjelovitu uslugu kvalitetnog i ekskluzivnog distributera pružanjem prodajnih i marketinških servisa.

Kao rezultat višegodišnjeg rada u svim segmentima ugostiteljstva danas tvrtka zastupa ozbiljan broj brandova iznimno cjenjenih u gastro krugovima. I dalje ulažemo u proizvodnju i preradu visokokvalitetnih namirnica koje, osim što su prisutne u mnogim restoranima i hotelima u Hrvatskoj, svakodnevno se nalaze i na jelovnicima nekih europskih restorana.

Sustavno zapošljavamo djelatnike koji su podjeljeni u stručne timove: prodaje, marketinga, upravljanja lancem nabave, logistike te računovodstva i financija.

Lareto grupa d.o.o.

Tarska 6, 10000 Zagreb

Nespecijalizirana trgovina na veliko.

Temeljni kapital društva iznosi 20.000 kn i uplaćen je u cijelosti.

Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem (MBS) 080903055.

Direktor Tomislav Dabac, zastupa društvo pojedinačno i samostalno.

IBAN: HR3423600001102409996 kod Zagrebačka banka d.d.

Kontaktirajte nas

    Loading...