Prikazujemo 1–9 od 38 rezultata

Bra duro aged- kravlji polutvrdi sir zanetti (dop Italija)

Sir Bra Duro DOP kravlji je sir kojemu zrenje traje najmanje 180 dana. Čvrste je teksture i posebnog okusa s karakteristikama oraha, badema, svježe mirisne trave i mlijeka. U ustima se pretvara u kremasti zalogaj punog okusa svježeg mlijeka i...

Burratina dimljena 100g (2x100g) Sabelli

Prava eksplozija okusa koju daje kontrast između tankog vanjskog sloja mozzarelle i kremaste mliječno bijele unutrašnjosti. Proizvod je dobiven prirodnim procesom dimljenja. Sabelli dimljena burratina u jednom pakiranje se nalaze dvije burratine po 100grama.

Burratina s tartufima 100g – Sabelli

Vrla tanka "folija" mozzarelle ispod koje se nalazi kremasto unutrašnjost s okusom tartufa. Gastronomska izvrsnost iznenađujućeg okusa, napravljena od 100% talijanskog mlijeka.

Cacio Ghiotto sa začinima (polutvrdi sir) 3kg

Cacio Ghiotto - Sicilija Sir Cacio Ghiotto za začinima, ili bolje rečeno s povrćem. Zahvaljujući raznolikosti okusa ovaj sir će vas osvojiti na prvu. Zeleni listovi rikole, kapari s peteljkom, masline punjene paprikom i crvena čili papričica sastavne su namirnice...

Caciottella al Peperoncino 1kg – Sabelli

Caciottella Sabelli s chilli papričicom ukusan je kravlji sir mekane i elastične konzistencije koju karakterizira živost chilli papričice i nježan, svjež okus mlijeka.

Capra sarda- kozji sir (sardinia) Zanetti

Capra Sarda je tvrdi kozji sir sa otoka Sardinije. Odležava najmanje 6 mjeseci, slatkastog je okusa ima kremastu teksturu uz naznake oraha. Ima naboranu žutu koru i tvrdu kompaktnu unutrašnjost boje bjelokosti. Ovo je pravi tvrdi kozji sir, mirišljav od...

Caprina del nonno– kozji polutvrdi sir

Polutvrdi kozji sir s blagom aromom kozjeg mlijeka, a ugodnog i ne snažnog mirisa čine ga idealnim za plate, pizze ili sendviče. Ukusan sir koji se lako reže, nema debelu koru i nježne je arome daje mu prednost kod izbora...

Cheese dip 1000

Cheese dip umak srednje pikantan, ugodnog mirisa a okus podsjeća ne fine kremaste sireve. Puni okus se dobije kada se umak lagano zagrije a tekstura mu se mijenja u kremu. Hrskavi nachosi sa toplim umakom od sira i hladno pivo...

Gorgonzola dolce dop Ballarini 1,5kg – Zanetti

Danas se proizvode dvije vrste Gorgonzole, Dolce i Piccante ili Mountain. Dolce je "blaža" i krhkija vrsta zbog kraćeg procesa zrenja, većeg postotka vode i manjeg postotka soli u siru (Piccante sadrži do 3% soli). Originalna Gorgonzola ima oznaku D.O.C....
Loading...