Prikazujemo 1–9 od 28 rezultata

ASIAGO D’ALLEVO AGED DOP (kravlji polutvrdi sir 9,0 kg)

Okus sira varira prema dobi. Kada se prodaje kao "Mezzano", u dobi od četiri do šest mjeseci, okus je svjež, blag i mliječni. Tekstura je blijeda, slamnato obojana unutrašnjost, podatna i polu-meka s nepravilnim malim rupama i mekom, fleksibilnom koricom....

Bra duro aged- kravlji polutvrdi sir zanetti (dop Italija)

Sir Bra Duro DOP kravlji je sir kojemu zrenje traje najmanje 180 dana. Čvrste je teksture i posebnog okusa s karakteristikama oraha, badema, svježe mirisne trave i mlijeka. U ustima se pretvara u kremasti zalogaj punog okusa svježeg mlijeka i...

Capra sarda- kozji sir (sardinia) Zanetti

Capra Sarda je tvrdi kozji sir sa otoka Sardinije. Odležava najmanje 6 mjeseci, slatkastog je okusa ima kremastu teksturu uz naznake oraha. Ima naboranu žutu koru i tvrdu kompaktnu unutrašnjost boje bjelokosti. Ovo je pravi tvrdi kozji sir, mirišljav od...

Caprina del nonno– kozji polutvrdi sir

Polutvrdi kozji sir s blagom aromom kozjeg mlijeka čini ga idealnim za pizze ili sendviče. Ukusan sir i nježna aroma daju mu prednost kod izbora selekcije sireva. Narežite ga na kockice i začinite ga dobrim maslinovim ulje.

Gorgonzola dolce dop ballarini – zanetti

Danas se proizvode dvije vrste Gorgonzole, Dolce i Piccante ili Mountain. Dolce je "blaža" i krhkija vrsta zbog kraćeg procesa zrenja, većeg postotka vode i manjeg postotka soli u siru (Piccante sadrži do 3% soli). Originalna Gorgonzola ima oznaku D.O.C....
Loading...