Fermentum ( lievito madre ) starter – Molino Scoppettuolo / Napoli 1 kg

Namijenjen za izradu pekarskih i slastičarskih proizvoda te pizze.

Praškasti proizvod dobiven biološkom fermentacijom odabranih bakterijskih sojeva pšeničnog brašna. Sušenje se provodi na niskim temperaturama kako bi se očuvala netaknuta svojstva samog proizvoda. Enzimska stabilizacija brašna djeluje sinergistički s kvascem i pridonosi dobivanju visokokvalitetnih gotovih proizvoda.

Koristiti za:
pečeni proizvodi, dizani proizvodi uključujući slatkiše.

Sastav:
prirodni kvasac od mekog pšeničnog brašna tipa 0 (brašno, kvasac), pšenično brašno od slada, sredstva za tretiranje brašna: enzimi i 300 – askorbinska kiselina.

Prirodni je kvas, dehidriran i ponovno aktiviran. Normativ je 1% na količinu vode.
Dodatna uputa: proizvod nakon otvaranja brzo hlapi.  Potrebno je prebaciti ga u posudu sa čepom ili može ostati u originalnom pakiranju i pripaziti da je dobro zatvoren.

Compare
Loading...