
00 Pizza – Classica – Molino Scoppettuolo/ Napoli
Meko pšenično brašno tip 00 preporučuje se za sve vrste pizza sa kratkim vremenom zamjesa. Idealno je za izradu tankih i hrskavih pizza.
00 pizza brašno Reginella
Potpuno prirodno obrađeno brašno sa šest vrsta pšenice koji je pomno labaratorijski složeno za najbolje namjenske rezultate.
00- midi h12, dizanje 12-14 sati
Molino Grasi mlin iz Parme
Brašno 00 za svježu i punjenu tjesteninu
Molino Grasi mlin iz Parme
Brašno Manitoba – Molino Scoppettuolo 25kg
Riječ je o talijanskom brašnu, poznatom kao američko brašno. Ime je dobilo po Manitobi, jugozapadnoj provinciji Kanade, odakle tradicionalno dolazi proizvodnja ove posebne vrste pšenice, vrlo otporne na hladnoću. S indeksom proizvodnje kruha (W) većim od 350, brašno Manitoba klasificirano...
Durum semola za svježu tjesteninu – 5kg
Semola je krupica dobivena mljevenjem durum pšenice (triticum durum), a koristi se prvenstveno za izradu tjestenina. Karakterizira je visok sadržaj glutena, a daje žilavo i neelastično tijesto koje nije pogodno za proizvodnju kruha. Tjestenina proizvedena iz durum pšenice odlikuje se...
Fermentum ( lievito madre ) starter – Molino Scoppettuolo / Napoli 1 kg
Prirodni je klas, dehidriran i ponovno aktiviran. Molino Scoppetuollo