Prikazuje se svih 8 rezultata

00 Pizza – Classica – Molino Scoppettuolo/ Napoli

Meko pšenično brašno tip 00 preporučuje se za sve vrste pizza sa kratkim vremenom zamjesa. Kod Classica Reginelle je kraća fermentacija u odnosu na popularnu plavu Reginelu 00. Vlažnost 15,5 max% Pepeo (mineralne soli) 0,55 max% Proteini (N * 5,70)...

00 pizza brašno Reginella

MOLINO SCOPPETTUOLO REGINELLA 00 25 KILA Reginella "00"  Molino Scoppettuolo je brašno visoke hidratacije namjenjeno uglavnom za napolitanske pizze, a napolitanski zamjes je poznat po tome što je mekan i prozračan. Pogotovo se profesionalcima svidjela plava vreća za duže odležavanje....

Brašno 00 za svježu i punjenu tjesteninu

00 meko pšenično brašno izvrsnih performansi za ručno rađena tijesta ili za tijesta napravljena u kraćem vremenu s industrijskim miješalicama. Brašno se preporučuje za izradu svježe tjestenina i njoka. Vlažnost 15.5 max% Pepeo 0,45 max% Proteini (N * 5,70) 10,5...

Brašno Manitoba – Molino Scoppettuolo 25kg

Riječ je o talijanskom brašnu, poznatom kao američko brašno. Ime je dobilo po Manitobi, jugozapadnoj provinciji Kanade, odakle tradicionalno dolazi proizvodnja ove posebne vrste pšenice, vrlo otporne na hladnoću. S indeksom proizvodnje kruha (W) većim od 350, brašno Manitoba klasificirano...

Brašno MANITOBA 1kg – MOLINO SCOPPETTUOLO / NAPOLI

Riječ je o talijanskom brašnu, poznatom kao američko brašno. Ime je dobilo po Manitobi, jugozapadnoj provinciji Kanade, odakle tradicionalno dolazi proizvodnja ove posebne vrste pšenice, vrlo otporne na hladnoću. S indeksom proizvodnje kruha (W) većim od 350, brašno Manitoba klasificirano...

Brašno za posipanje 5kg

Meko pšenično brašno tipa 00. Idealno za posipanje na radni stol tijekom izrade pizze ili kruha. Nakon pečenja pizza je zlatnija i mirisnija.

Durum Semola rimacinata za tjesteninu, dva puta mljevena 5kg

Brašno durum pšenice. Krupica od durum pšenice dobivena mljevenjem odabranih domaćih i stranih pšenica. Preporuča se za proizvodnju kruha, svježe tjestenine i nedizanih pekarskih proizvoda. Vlažnost 15,5 max% Pepeo (mineralne soli) 0,90% max Proteini (N * 5,70) 11,5% min Suhi...

Fermentum ( lievito madre ) starter – Molino Scoppettuolo / Napoli 1 kg

Namijenjen za izradu pekarskih i slastičarskih proizvoda te pizze. Praškasti proizvod dobiven biološkom fermentacijom odabranih bakterijskih sojeva pšeničnog brašna. Sušenje se provodi na niskim temperaturama kako bi se očuvala netaknuta svojstva samog proizvoda. Enzimska stabilizacija brašna djeluje sinergistički s kvascem...
Loading...