Prikazuje se svih 7 rezultata

00 Pizza – Classica – Molino Scoppettuolo/ Napoli

Meko pšenično brašno tip 00 preporučuje se za sve vrste pizza sa kratkim vremenom zamjesa. Idealno je za izradu tankih i hrskavih pizza.

00 pizza brašno Reginella

Potpuno prirodno obrađeno brašno sa šest vrsta pšenice koji je pomno labaratorijski složeno za najbolje namjenske rezultate.

Brašno Manitoba – Molino Scoppettuolo 25kg

Radi se o posebnoj vrsti, jakom brašnu pogodnom za puno kompaktnija tijesta. Izvrsno je za tijesta za pizzu, panettone, kolače, francuski kruh baguette te razne talijanske pogače (focaccie).

Fermentum ( lievito madre ) starter – Molino Scoppettuolo / Napoli 1 kg

Dizajniran za izradu kruha, pizza i slastica . Praškasti je proizvod iz biološke fermentacije odabranih bakterijskih sojeva pšeničnog brašna. Sušenje se provodi na niskim temperaturama da bi se  karakteristike proizvoda zadržale netaknutim. Enzimska stabilizacija brašna sinergična je s kvascem i pridonosi...
Loading...