Prikazujemo 1–9 od 88 rezultata

‘Nduja

0 out of 5
0 review(s)

‘Nduja

Podrijetlo ove talijanske salame za mazanje nije 100% sigurno, ali postoje mnoge verzije o skromnim počecima ovog ukusnog suhomesnatog proizvoda. Iako naziv 'nduja , najvjerojatnije potječe od francuskog “ andouille ” što znači kobasica. Čini se da su tijekom Napoleonova...

00 Pizza – Classica – Molino Scoppettuolo/ Napoli

Meko pšenično brašno tip 00 preporučuje se za sve vrste pizza sa kratkim vremenom zamjesa. Kod Classica Reginelle je kraća fermentacija u odnosu na popularnu plavu Reginelu 00. Vlažnost 15,5 max% Pepeo (mineralne soli) 0,55 max% Proteini (N * 5,70)...

00 pizza brašno Reginella

MOLINO SCOPPETTUOLO REGINELLA 00 25 KILA Reginella "00"  Molino Scoppettuolo je brašno visoke hidratacije namjenjeno uglavnom za napolitanske pizze, a napolitanski zamjes je poznat po tome što je mekan i prozračan. Pogotovo se profesionalcima svidjela plava vreća za duže odležavanje....

Artičoke srce u salamuri 2500g/ 1350g

Od odabranih svježih artičoka kojima su uklonjeni tvrdi listovi ostaje najukusniji dio, a to je njezino srce koje se pakira u salamuru. Idealna su za bilo koju svrhu, a savršeno će zamijeniti svježe artičoke. Od njih se rade odlični umaci,...

Belle di cerignola masline 1550g/ 950g

Vrlo ukusne, velikog ploda oblika šljive porijeklom iz regije Puglia. Svijetle zelene boje i izrazito svježeg ukusa.

Brašno Manitoba – Molino Scoppettuolo 25kg

Riječ je o talijanskom brašnu, poznatom kao američko brašno. Ime je dobilo po Manitobi, jugozapadnoj provinciji Kanade, odakle tradicionalno dolazi proizvodnja ove posebne vrste pšenice, vrlo otporne na hladnoću. S indeksom proizvodnje kruha (W) većim od 350, brašno Manitoba klasificirano...

Brašno MANITOBA 1kg – MOLINO SCOPPETTUOLO / NAPOLI

Riječ je o talijanskom brašnu, poznatom kao američko brašno. Ime je dobilo po Manitobi, jugozapadnoj provinciji Kanade, odakle tradicionalno dolazi proizvodnja ove posebne vrste pšenice, vrlo otporne na hladnoću. S indeksom proizvodnje kruha (W) većim od 350, brašno Manitoba klasificirano...

Bresaola Punta d’Anca 1,5 kg

Bresaola je sušena govedina. U gotovom obliku ima cilindrični oblik, tamnocrvenu boju i začinjeno-mesnu aromu. Okus je umjereno slan. Bresaola della Valtellina primjer je kvalitete u širokoj obitelji goveđih delicija. Za izradu proizvoda koristite samo mišiće prednjih i zadnjih udova....

Burrata u foliji 350g Sabelli

Buratta je jedan od najcjenjenijih talijanskih sireva. Njezina nježna tekstura koja podsjeća na maslac, nezaboravan je doživljaj za nepce. Mlijeko za Burattu dobiva se od vodenih bivola a karakterizira ga izrazita bjelina. Pri izradi Buratte koristi se toplo mlijeko. Dok...
Loading...