Prikazujemo 1–9 od 88 rezultata

00 Pizza – Classica – Molino Scoppettuolo/ Napoli

Meko pšenično brašno tip 00 preporučuje se za sve vrste pizza sa kratkim vremenom zamjesa. Idealno je za izradu tankih i hrskavih pizza.

00 pizza brašno Reginella

Potpuno prirodno obrađeno brašno sa šest vrsta pšenice koji je pomno labaratorijski složeno za najbolje namjenske rezultate.

Artičoke srce u salamuri 2500g/ 1350g

Od odabranih svježih artičoka kojima su uklonjeni tvrdi listovi ostaje najukusniji dio a to je njezino srce koje se pakira u salamuru. Idealna su za bilo koju svrhu a savršeno će zamijeniti svježe artičoke. Od njih se rade odlični umaci,...

Belle di cerignola masline 1550g/ 950g

Vrlo ukusne, velikog ploda oblika šljive porijeklom iz regije Puglia. Svijetle zelene boje i izrazito svježeg ukusa.

Brašno Manitoba – Molino Scoppettuolo 25kg

Radi se o posebnoj vrsti, jakom brašnu pogodnom za puno kompaktnija tijesta. Izvrsno je za tijesta za pizzu, panettone, kolače, francuski kruh baguette te razne talijanske pogače (focaccie).

Bresaola Sottofesa 1,5 kg

Tamnocrvenu, gotovo grimiznu, boju bresaola duguje posebnom postupku sušenja. Na samom se početku u svježe meso utrljavaju sol te začini među kojima su cimet, muškatni oraščić i borovnica. Sušenje traje dva do tri mjeseca, a tijekom njega meso izgubi do...

Burrata u foliji 350g Sabelli

Buratta je jedan od najcjenjenijih talijanskih sireva. Njezina nježna tekstura koja podsjeća na maslac, nezaboravan je doživljaj za nepce. Mlijeko za Burattu dobiva se od vodenih bivola a karakterizira ga izrazita bjelina. Pri izradi Buratte koristi se toplo mlijeko. Dok...
Loading...