
00 Pizza – Classica – Molino Scoppettuolo/ Napoli
Meko pšenično brašno tip 00 preporučuje se za sve vrste pizza sa kratkim vremenom zamjesa. Idealno je za izradu tankih i hrskavih pizza.
00 pizza brašno Reginella
Potpuno prirodno obrađeno brašno sa šest vrsta pšenice koji je pomno labaratorijski složeno za najbolje namjenske rezultate.
00- midi h12, dizanje 12-14 sati
Molino Grasi mlin iz Parme
Artičoke srce u salamuri 2500g/ 1350g
Od odabranih svježih artičoka kojima su uklonjeni tvrdi listovi ostaje najukusniji dio a to je njezino srce koje se pakira u salamuru. Idealna su za bilo koju svrhu a savršeno će zamijeniti svježe artičoke. Od njih se rade odlični umaci,...
Belle di cerignola masline 1550g/ 950g
Vrlo ukusne, velikog ploda oblika šljive porijeklom iz regije Puglia. Svijetle zelene boje i izrazito svježeg ukusa.
Bocconcini di bufala 250g sabelli
25 dana rok trajanja
Brašno Manitoba – Molino Scoppettuolo 25kg
Riječ je o talijanskom brašnu, poznatom kao američko brašno. Ime je dobilo po Manitobi, jugozapadnoj provinciji Kanade, odakle tradicionalno dolazi proizvodnja ove posebne vrste pšenice, vrlo otporne na hladnoću. S indeksom proizvodnje kruha (W) većim od 350, brašno Manitoba klasificirano...
Bresaola Sottofesa 1,5 kg
Tamnocrvenu, gotovo grimiznu, boju bresaola duguje posebnom postupku sušenja. Na samom se početku u svježe meso utrljavaju sol te začini među kojima su cimet, muškatni oraščić i borovnica. Sušenje traje dva do tri mjeseca, a tijekom njega meso izgubi do...
Burrata u foliji 350g Sabelli
Buratta je jedan od najcjenjenijih talijanskih sireva. Njezina nježna tekstura koja podsjeća na maslac, nezaboravan je doživljaj za nepce. Mlijeko za Burattu dobiva se od vodenih bivola a karakterizira ga izrazita bjelina. Pri izradi Buratte koristi se toplo mlijeko. Dok...