
00 Pizza – Classica – Molino Scoppettuolo/ Napoli
Meko pšenično brašno tip 00 preporučuje se za sve vrste pizza sa kratkim vremenom zamjesa. Idealno je za izradu tankih i hrskavih pizza.
00 pizza brašno Reginella
Potpuno prirodno obrađeno brašno sa šest vrsta pšenice koji je pomno labaratorijski složeno za najbolje namjenske rezultate.
Brašno Manitoba – Molino Scoppettuolo 25kg
Riječ je o talijanskom brašnu, poznatom kao američko brašno. Ime je dobilo po Manitobi, jugozapadnoj provinciji Kanade, odakle tradicionalno dolazi proizvodnja ove posebne vrste pšenice, vrlo otporne na hladnoću. S indeksom proizvodnje kruha (W) većim od 350, brašno Manitoba klasificirano...
Fermentum ( lievito madre ) starter – Molino Scoppettuolo / Napoli 1 kg
Prirodni je klas, dehidriran i ponovno aktiviran. Molino Scoppetuollo