Prikazuje se svih 7 rezultata

00 Pizza – Classica – Molino Scoppettuolo/ Napoli

Meko pšenično brašno tip 00 preporučuje se za sve vrste pizza sa kratkim vremenom zamjesa. Kod Classica Reginelle je kraća fermentacija u odnosu na popularnu plavu Reginelu 00. Vlažnost 15,5 max% Pepeo (mineralne soli) 0,55 max% Proteini (N * 5,70)...

00 pizza brašno Reginella

MOLINO SCOPPETTUOLO REGINELLA 00 25 KILA Reginella "00"  Molino Scoppettuolo je brašno visoke hidratacije namjenjeno uglavnom za napolitanske pizze, a napolitanski zamjes je poznat po tome što je mekan i prozračan. Pogotovo se profesionalcima svidjela plava vreća za duže odležavanje....

Brašno 00 za svježu i punjenu tjesteninu

00 meko pšenično brašno izvrsnih performansi za ručno rađena tijesta ili za tijesta napravljena u kraćem vremenu s industrijskim miješalicama. Brašno se preporučuje za izradu svježe tjestenina i njoka. Vlažnost 15.5 max% Pepeo 0,45 max% Proteini (N * 5,70) 10,5...

Brašno integralno Antica Molino Scoppettuolo 25/1

Integralno pšenično brašno Primjena: Integralno meko pšenično brašno obogaćeno mekim mekinjama bogatim plemenitim slojem pšenice (aleuronska kiselina) dobivenim iz mješavine odabranih i prethodno oljuštenih žitarica kako bi se zajamčila cjelovita i higijensko-sanitarna kvaliteta. Preporuča se za izradu dizanih i beskvasnih...

Brašno Manitoba – Molino Scoppettuolo 25kg

Riječ je o talijanskom brašnu, poznatom kao američko brašno. Ime je dobilo po Manitobi, jugozapadnoj provinciji Kanade, odakle tradicionalno dolazi proizvodnja ove posebne vrste pšenice, vrlo otporne na hladnoću. S indeksom proizvodnje kruha (W) većim od 350, brašno Manitoba klasificirano...

Brašno MANITOBA 1kg – MOLINO SCOPPETTUOLO / NAPOLI

Riječ je o talijanskom brašnu, poznatom kao američko brašno. Ime je dobilo po Manitobi, jugozapadnoj provinciji Kanade, odakle tradicionalno dolazi proizvodnja ove posebne vrste pšenice, vrlo otporne na hladnoću. S indeksom proizvodnje kruha (W) većim od 350, brašno Manitoba klasificirano...

Fermentum ( lievito madre ) starter – Molino Scoppettuolo / Napoli 1 kg

Fermentum Starter (Lievito madre) Prirodni je klas, dehidriran i ponovno aktiviran. Normativ je 1% na količinu vode. Dodatna uputa; proizvod nakon otvaranja brzo hlapi.  Potrebno je prebaciti ga u posudu sa čepom ili može ostati u originalnom pakiranju i pripaziti...
Loading...