- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Aceto balsamico
- Perle Soya 50g
Perle Soya 50g
Perle soja vrlo su popularne u restoranima koji u ponudi imaju azijska jela. Dodajte ove perle nalik kavijaru uz sirovu ribu ili sushi jer će one savršeno nadopuniti okuse, a i postati nezaobilazan detalj dekoracije koja će zaokružiti priču jela
Ove perle su iznimno moderan koncept koji se nalazi na vrhuncu visoke kuhinje, djelujući kao vrijedan alat za kuhare, dok predstavljaju profinjeni okus talijanske kulture i tradicije.
Categories: Aceto balsamico, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: aceto perle, riba
Related Products
Riža rosso selvatico- crvena divlja riža 500g (40 min. kuhanje)
0 out of 5
0 review(s)Riža rosso selvatico- crvena divlja riža 500g (40 min. kuhanje)
Rosso Selvetico je divlja crvena poluintegralna riža s finim izduženim zrnima rubinsko crvene boje. Odličnog je okusa i vrlo probavljiva, posebno je hranjiva i bogata vlaknima uz visoki sadržaj antioksidansa. Idealna je u kombinacijama s ribom i mahunarkama. Zahvaljujući slatkom...
Riža arborio- superfino 1000g
Nazvana po gradiću u Piemonteu oko kojeg se uzgaja, Arborio je najčešće korištena riža za rižoto i daje vrlo kremaste rezultate, s mekim zrnima. Karakteristike Robo Arborio riže čine veliko zrno koje je pažljivo oguljeno i nježno brušeno, lijepe bijele...
Riblji temeljac suhi, 500g (23l temeljca)
Jeste li već imali prilike isprobati riblji temeljac od Roba? Svi se slažemo kako se temeljac kuha od kostiju, repova, glave ribe i povrća, lovora, papra i da će rezultat biti ukusan, pomalo slatki i mirisni jušni temeljac karakterističan našem...
Vongole bez kućica 800g
Vongole bez kućica, detaljno očišćene od pijeska i konzervirane u blagoj salamuri. Jednostavna i kvalitetna namirnica savršeno odgovara pripremi toplih predjela s rižom ili tjesteninom. Vongole su termički obrađene i predstavlja zahvalnu namirnicu jer je kuhar koristi u zadnjim minutama...
Riža parboiled- 1000g
Parboiled riža je tehnološki obrađena riža. Priprema se posebnim postupkom parenja i tlačenja da bi se sačuvali hranjivi sastojci odnosno neoljuštena se riža prije valjanja namače, kuha, suši i zatim ljušti. Namakanje traje od nekoliko sati do nekoliko dana, pri...
Vermicelli/ spaghetti (Ø 2,10mm), 500g
Al dente 10 minuta. Dugi format sličan špaghetti, karakteriziran debljim promjerom i vrlo drevnim podrijetlom. Zahvaljujući svojoj svestranosti, Vermicelli su pogodni za najrazličitije kombinacije, a također se dobro slažu s brzim i tradicionalnim začinima talijanske kuhinje poput klasičnog umaka od...