- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Aceto balsamico
- Perle Soya 50g
Perle Soya 50g
Perle soja vrlo su popularne u restoranima koji u ponudi imaju azijska jela. Dodajte ove perle nalik kavijaru uz sirovu ribu ili sushi jer će one savršeno nadopuniti okuse, a i postati nezaobilazan detalj dekoracije koja će zaokružiti priču jela
Ove perle su iznimno moderan koncept koji se nalazi na vrhuncu visoke kuhinje, djelujući kao vrijedan alat za kuhare, dok predstavljaju profinjeni okus talijanske kulture i tradicije.
Categories: Aceto balsamico, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: aceto perle, riba
Related Products
Riža artemide riso buono gran reserva (crna) 1000g- (35 minuta kuhanje)
0 out of 5
0 review(s)Riža artemide riso buono gran reserva (crna) 1000g- (35 minuta kuhanje)
Artemide riža rezultat je prirodne kombinacije vrsta venere i indica. Riža ima ugodan i intenzivan aromatičan miris. Dugog je zrna, pravilnog oblika i prirodne crne boje. S obzirom na bliski odnos sa sortom venera bogata je vitaminima B, mineralima kao...
Trofie
Trofie je kratka, tanka, upletena tjestenina iz Ligurije, talijanske regije koja nam je dala tradicionalni pesto od bosiljka Genovese! Ova se tjestenina izvrsno sljubljuje s pestom jer umak stvarno prianja uz tjesteninu.
Riža rosso selvatico- crvena divlja riža 500g (40 min. kuhanje)
0 out of 5
0 review(s)Riža rosso selvatico- crvena divlja riža 500g (40 min. kuhanje)
Rosso Selvetico je divlja crvena poluintegralna riža s finim izduženim zrnima rubinsko crvene boje. Odličnog je okusa i vrlo probavljiva, posebno je hranjiva i bogata vlaknima uz visoki sadržaj antioksidansa. Idealna je u kombinacijama s ribom i mahunarkama. Zahvaljujući slatkom...
Riža arborio- superfino 1000g
Nazvana po gradiću u Piemonteu oko kojeg se uzgaja, Arborio je najčešće korištena riža za rižoto i daje vrlo kremaste rezultate, s mekim zrnima. Karakteristike Robo Arborio riže čine veliko zrno koje je pažljivo oguljeno i nježno brušeno, lijepe bijele...
Vermicelli/ spaghetti (Ø 2,10mm), 500g
Al dente 10 minuta. Dugi format sličan špaghetti, karakteriziran debljim promjerom i vrlo drevnim podrijetlom. Zahvaljujući svojoj svestranosti, Vermicelli su pogodni za najrazličitije kombinacije, a također se dobro slažu s brzim i tradicionalnim začinima talijanske kuhinje poput klasičnog umaka od...