- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Riba i riblji proizvodi
- Crnilo sipe, 230g
Crnilo sipe, 230g
Crnilo sipe saveznik je u kuhinji za izradu ribljih jela ili, alternativno, za upotrebu u tijestu kako bi vašim jelima dali dašak originalnosti. Prikladno za crne i ukusne umake, prva i druga jela ili za mirisni morski kruh.
Categories: Razno, Riba i riblji proizvodi, Riba, umaci i salse, specijaliteti
Tags: crnilo sipe, riba, ristoris
Related Products
Mini kruške u sirupu 420g/ 210g (6/7/8 kom u lim.)
Male su, slatke i mirisne. Plod im je oguljen, čvrst i s peteljkom. Bogatog su voćnog okusa a idealne su u pripremi slastica ili rezane na četvrtine i servirane u čaši s ohlađenom viljamovkom.
Krema Catalana (Crème Brûlée) 800g
Krema catalana priprema se i jede doslovce svugdje s malim izmjenama. U Francuskoj je to crème brulée, u Italiji crem caramel, u Španjolskoj crema catalana, kod nas rožata. Jedinstvene kreacije možete stvarati uz dodatke poput vanilije, ruma, svježe mente, limunove...
Namaz od zelenih maslina 530g
Jabučni ocat, ulje i sol u odličnoj recepturi sa selektiranim i mljevenim maslinama. Maslina nocellara uzgaja se na plodnim padinama sicilijanskog vulkana Etne a ovaj namaz čine neodoljiv i pogodan za jela uz kruh, razne tapase i couvert ili ga...
Maraschino višnje s peteljkom 770g /420g
Maraschino trešnje s peteljkom bez koštice. Možete ih koristiti za sve što Vas inspirira; kolače, sladoled, koktele. Bez maraschino trešnje koktel Manhattan nije Manhattan, a i brojne je slastice, uz mnoštvo drugih miješanih pića, gotovo nemoguće zamisliti bez tog jestivog...
Meso rakovice – grancigula 170g/121g
Meso rakovice, grancigula ili crab meat. Crvenkasto bijele boje, pažljivo očišćena od ostataka raka i ljuskica. Konzervirana je u blagoj salamuri koji uz dodatak ribljeg temeljca postaje prava poslastica. Isprobali smo tri klasična recepta; na rižoto, u umaku od temeljca...
Inćuni- fileti slani u ulju 680g
Svima koji vole slane okuse morskih plodova inćuni su gurmanska poslastica. Fileti su dugi i čvrsti, lijepe svježe boje i uredno očišćeni od kostiju. Njihov je jak okus pogodan za pripremu raznih ukusnih recepata a poznati su po svojoj moći da obogaćuju sam...