brands | ROBO |
---|---|
Pakiranje | 6 komada / karton |
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Namazi, umaci i salse
- Umak od pistacija 520g (bez glutena)
Umak od pistacija 520g (bez glutena)
Neodoljivo ukusan umak proizveden u Sicilij u zemlji gdje raste najbolji pistacijio na svijetu. Pistacijo 51%, suncokretovo ulje, sol i bijeli papar, svi sastojci su izvorni i čine ukusnu krema pogodnu za pripremu slanih i slatkih jela.
Model: DG1376
Categories: Namazi, umaci i salse, Riba, umaci i salse, specijaliteti
Tags: bez glutena, deserti, namazi, pistacijo, robo, tapas, umaci
Related Products
Šparoge bijele 700g/ 425g
Dok rastu, izdanci se čuvaju pokriveni, zaštićeni od sunca kako bi se spriječio nastanak klorofila koji zelenim šparogama daje boju. Bijele šparoge su mekše, ali slabijeg okusa od zelenih i ljubičastih; ipak, neki kuhari ih više vole pripremati jer su...
Meso morskog ježinca 190g/ 100g
Meso morskog ježinca konzerviran samo u blago posoljenoj vodi .Sa svojim nježnim i profinjenim okusom, savršen je za izradu klasičnog morskog rižoto od kozica, dagnji i vongola, a na kraju se umiješa ikra odnosno meso morskog ježa.
Papričice punjene ricotta sirom i kaparom 1000 – (cca 48 kom)
0 out of 5
0 review(s)Papričice punjene ricotta sirom i kaparom 1000 – (cca 48 kom)
Čvrste i sočne pri zagrizu sa mekanim i ukusnim punjenjem od ricotta sira i kaparom. Mali zalogaji pripremljeni od jedne vrste namirnica koji okusom i izgledom obogaćuju one bites ponudu predstavljaju nepogrešiv odabir za samostalno serviranje dok su varijacije pripreme...
Šumsko voće u sirupu 580g/ 300g
Borovnice, maline, crveni ribizl u vlastitom reduciranom soku sa smeđim šećerom. Nama je najdraža kombinacije panna cotte s preljevom od šumskog voća.
Kukuruz šećerac 1870g/ 1775g
Šećerac ima sočna, hrskava i ukusna zrna zlatne boje. Kukuruz šećerac može učiniti bitnu razliku u okusu, ali i izgledu jela. U kombinaciji s paprikom, mrkvom, graškom ili lukom, na pizzama ili u salatama, umacima ili tortillama jednostavno oduševljava! Termički...
Krema catalan (creme de brulee) 200g
Krema catalana priprema se i jede doslovce svugdje s malim izmjenama. U Francuskoj je to crème brulée, u Italiji crem caramel, u Španjolskoj crema catalana, kod nas rožata. Jedinstvene kreacije možete stvarati uz dodatke poput vanilije, ruma, svježe mente, limunove...