Prikazujemo 1–9 od 29 rezultata

Amarena Mustard sauce 180 g

Kombinira se  uz topljive sireve, zapečeni sir sa kruhom.

Cheese dip 1000

Cheese dip umak srednje pikantan, ugodnog mirisa a okus podsjeća ne fine kremaste sireve. Puni okus se dobije kada se umak lagano zagrije a tekstura mu se mijenja u kremu. Hrskavi nachosi sa toplim umakom od sira i hladno pivo...

Grožđe mustard sauce 250 g

Idealno se slaže sa mekim sirevima i sirevima sa plemenitom plijesni.

Guacamole dip 1000g

Guacamole umak Tipična meksička salsa verde, snažnog i začinjenog okusa na bazi avokada, paprike, sira i rajčice. Guacamole salsa je popularan umak za tacose, nachose i posluživanje s čipsom.

Jabuka & Brusnica gourmet sauce 160 g, 1300 g

Idealno se slaže sa topljivim sirevima, mekim sirevima, Wiener schnitzel.

Jabuka & Nar gourmet sauce 180 g

Jabuka & nar for cheese only! Za meke i topljive sireve. Originalnost, kvaliteta i regionalnost osigurali su im niz prestižnih nagrada dok istovremeno Furore marmelade postaju sinonim za najbolje umake za sireve. Idealno se kombinira sa topljivim i mekim sirevima.

Jabuka sa Calvadosom 180 g

Maremlada od jabuke sa normandijskim calvadosom servira se sa polutvrdim sirevima. Originalnost, kvaliteta i regionalnost osigurali su im niz prestižnih nagrada dok istovremeno Furore marmelade postaju sinonim za najbolje umake za sireve.

Krema od četiri vrste sira 800g

Cheddar, Ementaler, Parmigiano Reggiano i Fontina čine gustu ukusnu krema od četiri vrste sira. Složili smo se da je proizvod dobro osmišljen, a glavne su mu odlike mirisna aroma i jedinstvena receptura koja pruža jako fini, zanimljiv okus. Osim kao...
Loading...