Riblji temeljac suhi, 500g (23l temeljca)

Jeste li već imali prilike isprobati riblji temeljac od Roba?
Svi se slažemo kako se temeljac kuha od kostiju, repova, glave ribe i povrća, lovora, papra i da će rezultat biti ukusan, pomalo slatki i mirisni jušni temeljac karakterističan našem podneblju. Ponosno ćemo ga koristiti u pripremi raznih jela, podlijevati rižu ili obogatiti umak za tjesteninu ili pak višak zamrznuti i kasnije koristiti. Brojne karakteristike kvalitetnog ribljeg temeljca pronašli smo u novom proizvodu koji je ove godine Robo predstavio na tržištu. Predstavili su ga i preporučili na našim kuharskim radionicama ljudi iz struke jer su jednostavno zadovoljni proizvodom. Nije tajna da se zbog mnogih prednosti ovaj proizvod često nađe na dostavama prema kupcima ali to je tako jer je prošao mnoge kuhare i priličan broj testiranja. Tako su neki iz znatiželje kušali temeljac ili smo samo bili sumnjičavi prema polugotovom proizvodu, ali nismo mu našli manu!

Od 500 grama proizvoda dobije se 23 litre temeljca
Preporuka je 20g.-22g. na 1 litru vode.

Compare
Pakiranje

1000 g / 6 komada u kartonu

Loading...