brands | ROBO |
---|---|
Pakiranje | 6 komada / karton |
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Deserti
- Mini kruške u sirupu 420g/ 210g (6/7/8 kom u lim.)
Mini kruške u sirupu 420g/ 210g (6/7/8 kom u lim.)
Male su i slatke, plod je čvrst, oguljen i sa peteljkom a konzerviraju se u sirupu. Okus im je bogat, sladak i mirisan. Idealne su u pripremi slastica ili rezane na četvrtine i servirane u čaši s ohlađenom viljamovkom.
Model: 82215
Categories: Deserti, Riba, umaci i salse, specijaliteti
Tags: bar, bez glutena, deserti, robo
Related Products
Šumsko voće u sirupu 580g/ 300g
Borovnice, maline, crveni ribizl u vlastitom reduciranom soku sa smeđim šećerom. Nama je najdraža kombinacije panna cotte s preljevom od šumskog voća.
Mini jabuke u sirupu 425g /213g (13/14 kom. u lim.)
0 out of 5
0 review(s)Mini jabuke u sirupu 425g /213g (13/14 kom. u lim.)
Savršenog izgleda mini jabuke pakirane su u balgo zaslađenoj vodi.
Umak od vrhova šparoga 540g (bez glutena)
0 out of 5
0 review(s)Umak od vrhova šparoga 540g (bez glutena)
Ukusna bezglutenska krema od svježih šparoga visoke kvalitete karakterističnog okusa i mirisa čija sezona od ožujka pa sve do lipnja. Umak sadrži vrhove šparoga a idealna je baza za pripremu jela od tjestenine, pripremu preljeva mesnih jela, dekoriranje pizza i...
Inćuni- fileti slani u ulju 680g.
Svima koji vole slane okuse morskih plodova inćuni su gurmanska poslastica. Fileti su dugi i čvrsti, lijepe sviježe boje i uredno očišćeni od kostiju. Njihov je jak okus pogodan za pripremu raznih ukusnih recepata a poznati su po svojoj moći da obogaćuju sam...
Krema catalan (creme de brulee) 200g
Krema catalana priprema se i jede doslovce svugdje s malim izmjenama. U Francuskoj je to crème brulée, u Italiji crem caramel, u Španjolskoj crema catalana, kod nas rožata. Jedinstvene kreacije možete stvarati uz dodatke poput vanilije, ruma, svježe mente, limunove...
Meso morskog ježinca 190g/ 100g
Meso morskog ježinca konzerviran samo u blago posoljenoj vodi .Sa svojim nježnim i profinjenim okusom, savršen je za izradu klasičnog morskog rižoto od kozica, dagnji i vongola, a na kraju se umiješa ikra odnosno meso morskog ježa.