Prikazujemo 1–9 od 12 rezultata

Amarena višnje s peteljkom u sirupu 890g/455g

Višnja amarena bez koštice u tamnom, jako ukusnom sirupu koji barmeni i slastičari itekako znaju iskoristiti. Kvalitetnom proizvodnjom i pakiranjem višnje su zadržale svoj prirodni oblik.

Kapari sa peteljkom u octu 1000g

Zahvaljujući očuvanju stabljike izvrsne su za finger food, predjela i grickalice ili možete uživati u njima uz aperitive. Uz voćnu svježinu kaparuni su prepoznatljivog okusa i mirisa, a idealni su za ukrašavanje glavnih jela od mesa ili ribe. Često serviraju...

Kapari sa peteljkom u octu 540g

Zahvaljujući očuvanju stabljike izvrsne su za finger food, predjela i grickalice ili možete uživati u njima uz aperitive. Uz voćnu svježinu kaparuni su prepoznatljivog okusa i mirisa, a idealni su za ukrašavanje glavnih jela od mesa ili ribe. Često serviraju...

Listovi kapara u maslinovom ulju 220g

Listovi kapara u maslinovom ulju dolaze nam s otoka Pantelleria, smješten južno od Sicilije. Pažljivo odabrani listovi kapara, čvrsti i hrskavi, ugodne oštrine s pravom ravnotežom između ljutih i aromatičnih okusa. Osim što imaju dobar okus, na tanjuru izgledaju sjajno!...

Maraschino višnje s peteljkom 770g /420g

Maraschino trešnje s peteljkom bez koštice. Možete ih koristiti za sve što Vas inspirira; kolače, sladoled, koktele. Bez maraschino trešnje koktel Manhattan nije Manhattan, a i brojne je slastice, uz mnoštvo drugih miješanih pića, gotovo nemoguće zamisliti bez tog jestivog...

Maraschino zelene višnje s peteljkom

Zelene trešnje iz Toschi koktel linije trešanja idealne su za ukrašavanje i davanje atraktivnosti izgleda i okusa svim pićima.

Mini jabuke u sirupu 425g /213g (13/14 kom. u lim.)

Savršenog izgleda mini jabuke pakirane su u blago zaslađenoj vodi. Zanimljiva namirnica koju kuhari vole koristiti za isticanje jela, bilo slanih ili slatkih. I nije samo ukras, jer mini jabuke su i ukusne.

Mini kruške u sirupu 420g/ 210g (6/7/8 kom u lim.)

Male su, slatke i mirisne. Plod im je oguljen, čvrst i s peteljkom. Bogatog su voćnog okusa a idealne su u pripremi slastica ili rezane na četvrtine i servirane u čaši s ohlađenom viljamovkom.

Prirodne slamke od slame 13 cm

Svaka slamka je jedinstvena, izgleda sjajno i ima prirodan okus. Slamke se uzgajaju prirodno, od stabljika pšenice. Nakon branja zrna pšenice, preostale stabljike prerađuju se u slamke: režu se, sortiraju, gule i nježno steriliziraju vrućom vodom. Slamke su čisto organski...
Loading...