Prikazuje se svih 5 rezultata

Perle Aceto Balsamico bijele 380g

Meke kugle koje svako jelo obogaćuju ekskluzivnim dodirom i povećavaju kreativnost kuhara. Savršene uz carpaccio od bijelog mesa i ribe, uz losos i školjke, uz sirne plate, voćne salate i finger food.

Perle Aceto Balsamico crne 380g

Ove Perle su male kuglice meke konzistencije koje u sebi sadrže vrhunski Aceto Balsamico di Modena, zadržavajući njegov okus nepromijenjenim i koncentrirajući sve arome i mirise. S bogatim i postojanim okusom predstavljaju originalan i inovativan način da okusom i karakterom...

Perle Limun 50g

Mekane perle koje u sebi sadrže vrhunski limunov sok. Savršene za jela od mesa i ribe, povrće, kokteli, voće i voćne salate, deserte, sladoled.

Perle Malina 50g

Mekane perle koje u sebi sadrže vrhunski sok od maline. Savršene za koktele, pečenja od bijelog mesa, sireve, voće i slastice (sladoled, voćne salate, deserte).

Perle Soya 50g

Ove perle su male kuglice meke konzistencije. Izgledom sličnim izgledu kavijara, ove perlice pružaju uživanje i nepcu i duhu. Imaju snažan, ali sofisticiran učinak, savršeni za poboljšanje gurmanske i fine gastronomije. Oni predstavljaju originalnu i inventivnu taktiku za dodavanje karaktera...
Loading...