brands | ROBO |
---|---|
Pakiranje | 6 komada / karton |
- Home
- Konzervirano povrće
- Kapari
- Kapari usoljeni 1000g
Kapari usoljeni 1000g
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.
Related Products
Taggiasche masline bez koštice u ulju 900g/ 650g
0 out of 5
0 review(s)Taggiasche masline bez koštice u ulju 900g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selkcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom talijanke.
Češnjak- marinirani 1000g
Ukusan i hrskav češnjak sa blagom prirodom aromom bez neugodnog mirisa. Pripremljen prema jedinstvenoj metodi uz dodatak začina i rajčice. Plodovi češnjaka su zdravi i cijeli. Proizvod je specifičan i dobro prihvaćen od strane gosta tako se udomačio u mnogim...
Šparoge zelene 700g/ 385g
Stabiljka im je meka i nježna ali neodoljivo ukusna bez osjeta kiselina. Zbog toga ove vrste šparoga iznimno su cijenjene u kulinarstvu. Osim u hladnim predjelima uživali smo u njima u pripremanju raznih umaka a najviše nas je oduševio umak...
Zelene masline cijele- gigant 2600g/ 1600g
0 out of 5
0 review(s)Zelene masline cijele- gigant 2600g/ 1600g
Kvalitetne zelene masline sa košticom u laganoj salamuri. Zdravih plodova, tvrde i karakteristično kiselkasto-slanog ukusa.
Taggiasche masline u salamuri 950g/ 650g
0 out of 5
0 review(s)Taggiasche masline u salamuri 950g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selkcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom talijanke. Maslina za couver,...
Friarielli- vrhovi mladih brokula u ulju 1062ml/ 950g
0 out of 5
0 review(s)Friarielli- vrhovi mladih brokula u ulju 1062ml/ 950g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije sa kobasicama ili svinjetinom. Ipak, daleko su poznate napuljske pizze a...