Brašno 00 za svježu i punjenu tjesteninu
00 meko pšenično brašno izvrsnih performansi za ručno rađena tijesta ili za tijesta napravljena u kraćem vremenu s industrijskim miješalicama. Brašno se preporučuje za izradu svježe tjestenina i njoka. Vlažnost 15.5 max% Pepeo 0,45 max% Proteini (N * 5,70) 10,5...
Bucatini (Ø 2,70 mm ), 500g
Al dente 10 minuta. Bucatini iz Pastificio Di Martino vrlo su kvalitetan proizvod, napravljen od 100% talijanske pšenice prvog izbora. Zahvaljujući pažljivom odabiru sirovina i desetljećima iskustva u obradi tjestenine, ovi se Bucatini ističu svojom konzistencijom, mirisom te jedinstvenim i...
Casarecce – gluten free Granoro 400 g
Tjestenina bez glutena s quinoa brašnom. Posebno formulirano za osobe koje ne podnose gluten.
Conchiglioni
Velike školjke koje se obično pune i zapeku. Odličan oblik tjestenine za testiranja raznih recepata i punjenja, u pećnici se kratko zapeku a na tanjuru uvijek izgledaju atraktivno. Al dente 15 minuta
CRNI TORTELLONI S DIMLJENIM LOSOSOM (25g)
Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 500g Vrjeme kuhanja...
Durum Semola rimacinata za tjesteninu, dva puta mljevena 5kg
Brašno durum pšenice. Krupica od durum pšenice dobivena mljevenjem odabranih domaćih i stranih pšenica. Preporuča se za proizvodnju kruha, svježe tjestenine i nedizanih pekarskih proizvoda. Vlažnost 15,5 max% Pepeo (mineralne soli) 0,90% max Proteini (N * 5,70) 11,5% min Suhi...
Elicoidali/ makaroni
Kao i mnogi oblici tjestenine, naziv elicoidali potječe od samog oblika. Talijanska riječ 'elica' prevodi se kao spirala. Teško je doći do podataka o podrijetlu ove tjestenine, ali najvjerojatnije je kao i mnoge druge vrste sušene tjestenine potjeće iz regije...
Fregula sarda tostata – pasta Morelli, Toscana 500g
Ova originalna tjestenina sa Sardinije proizvedena je od durum pšenice, provlačena kroz brončane kalupe, osušena na niskoj temperaturi i tostirana. Upravo ta tipična tostirana sardinijska tjestenina jelima daje dozu novine. Najčešće se koristi u jelima sa školjkama, a može se...
Fusilatta Casareccia 500g
Al dente 8 minuta. Fusillata Casareccia je kratki format tjestenine koji izgleda kao smotan mali pergament. Ovaj određeni oblik omogućuje tjestenini da zadrži umak u sebi, čime se povećava okus umaka. Fusillata Casareccia je savršena za pripremu jela od tjestenine...