Prikazujemo 1–9 od 26 rezultata

Brašno 00 za svježu i punjenu tjesteninu

00 meko pšenično brašno izvrsnih performansi za ručno rađena tijesta ili za tijesta napravljena u kraćem vremenu s industrijskim miješalicama. Brašno se preporučuje za izradu svježe tjestenina i njoka. Vlažnost 15.5 max% Pepeo 0,45 max% Proteini (N * 5,70) 10,5...

Casarecce – gluten free Granoro 400 g

Tjestenina bez glutena s quinoa brašnom. Posebno formulirano za osobe koje ne podnose gluten.

Conchiglioni

0 out of 5
0 review(s)

Conchiglioni

Velike školjke koje se obično pune i zapeku. Odličan oblik tjestenine za testiranja raznih recepata i punjenja, u pećnici se kratko zapeku a na tanjuru uvijek izgledaju atraktivno. Al dente 15 minuta

Elicoidali/ makaroni

Kao i mnogi oblici tjestenine, naziv elicoidali potječe od samog oblika. Talijanska riječ 'elica' prevodi se kao spirala. Teško je doći do podataka o podrijetlu ove tjestenine, ali najvjerojatnije je kao i mnoge druge vrste sušene tjestenine potjeće iz regije...

Fusilli – gluten free Granoro 400 g

Tjestenina bez glutena s quinoa brašnom. Posebno formulirano za osobe koje ne podnose gluten.
Loading...