- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Tjestenine
- Fregula sarda tostata – pasta Morelli, Toscana 500g
Fregula sarda tostata – pasta Morelli, Toscana 500g
Ova originalna tjestenina sa Sardinije proizvedena je od durum pšenice, provlačena kroz brončane kalupe, osušena na niskoj temperaturi i tostirana. Upravo ta tipična tostirana sardinijska tjestenina jelima daje dozu novine.
Najčešće se koristi u jelima sa školjkama, a može se koristiti umjesto riže, kao popularno jelo fregola sarda s kobasicama. Ili je samo skuhajte u temeljcu, uparite s dagnjama i uživajte u okusima.
Categories: Tjestenine, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tag: tjestenine
Related Products
Riža arborio- superfino 1000g
Nazvana po gradiću u Piemonteu oko kojeg se uzgaja, Arborio je najčešće korištena riža za rižoto i daje vrlo kremaste rezultate, s mekim zrnima. Karakteristike Robo Arborio riže čine veliko zrno koje je pažljivo oguljeno i nježno brušeno, lijepe bijele...
Maslinovo ulje s aromom bijelog tartufa 250 ml.
Savršeno se isprepliće sa mnogim jelima i daje im prepoznatljiv okus bijelog tartufa. Međutim, njegova glavna uloga je moć da preuzme i prenese okus tartufa kroz druge komponente i time dade dodatnu dimenziju svojom mirisnom aromom.
Aceto Balsamico BIANCO 500ml
Okus je nježan i delikatan, a miris intenzivniji, savršen za aromatiziranje i obogaćivanje bezbrojnih recepata. Neki kuhari radi vizualnog izgleda jela preferiraju svijetli aceto.
Linguine/ bavette (1,55mm), 500g
Al dente 9 minuta. Linguine Pastificio Di Martino savršen su izbor za sve ljubitelje talijanske kuhinje koji traže proizvod visoke kvalitete, u potpunosti napravljen od talijanske pšenice. Di Martino Linguine napravljeni su od najboljih sastojaka, od odabira žitarica do obrade....
Grissini sa maslinovim uljem 450g (25 x 18g)
Grissini sa maslinovim uljem i zrnima soli.
Conchiglioni
Velike školjke koje se obično pune i zapeku. Odličan oblik tjestenine za testiranja raznih recepata i punjenja, u pećnici se kratko zapeku a na tanjuru uvijek izgledaju atraktivno. Al dente 15 minuta