al dente 10 minuta
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Tjestenine
- Pasta di Martino
- Penne mezzani rigate
Penne mezzani rigate
Compare
Model: PBI142
Categories: Pasta di Martino, Tjestenine, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: JRE, Pasta di Gragnano, pasta di Martino, tjestenine
Related Products
Aceto Balsamico BIANCO 500ml
Okus je nježan i delikatan, a miris intenzivniji, savršen za aromatiziranje i obogaćivanje bezbrojnih recepata. Neki kuhari radi vizualnog izgleda jela preferiraju svijetli aceto.
Aceto basalmico silver- 250 ml. Villa Grimelli
Vrhunski Aceto Balsamico di Modena Platinum. Najbolje nadopunjuje jela sa voćem, sladoledom i deserte. Pravi izbor uz zrele sireve.
Brašno 00 za svježu i punjenu tjesteninu
00 meko pšenično brašno izvrsnih performansi za ručno rađena tijesta ili za tijesta napravljena u kraćem vremenu s industrijskim miješalicama. Brašno se preporučuje za izradu svježe tjestenina i njoka. Vlažnost 15.5 max% Pepeo 0,45 max% Proteini (N * 5,70) 10,5...
Riža vialone nano- 1000g
Vialone Nano je talijanska sorta riže tipična za ravna rižina polja južnog dijela regije Veneto. Najvažnija karakteristika ove riže je fino sitno zrno, izvrsno upijanje i kraće kuhanje. Zbog većeg udjela škroba uspoređuju je sa sortom carnaroli. Vialone Nano riža...
Elicoidali/ makaroni
Kao i mnogi oblici tjestenine, naziv elicoidali potječe od samog oblika. Talijanska riječ 'elica' prevodi se kao spirala. Teško je doći do podataka o podrijetlu ove tjestenine, ali najvjerojatnije je kao i mnoge druge vrste sušene tjestenine potjeće iz regije...
Orecchiette
Orecchiette ili male uši, tipičan su oblik tjestenine iz Puglie, prepoznatljive kulinarske regije jugoistočne Italije. Male uši ili šeširići prije su se valjali ručno. Oblik je nastao tako što se tijesto za tjesteninu izreže na male komadiće te se nožem...