- Home
- Konzervirano povrće
- Masline
- Pečene crne masline 1000g
Pečene crne masline 1000g
Crne pečene masline mesnate teksture. Njihov je ukus tipičan za pečene masline, kao i njihov miris koji ima notu lješnjaka. Kruha i maslina – samo dobri poznavaoci i ljubitelji maslina znaju što to znači!
Model: 41042
Categories: Konzervirano povrće, Masline
Tags: bez glutena, masline, pizzeria, robo, tapas
Related Products
Kapari usoljeni 1000g
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.
Zeleni papar u salamuri 740g/ 400g
Zeleni papar dobivamo tako što se plod (zrno) papra bere prije samog sazrijevanja pri čemu mu ostaje zelena boja. Zeleni papar se konzervira u salamuri i tako zadržava svoju posebnu ugodnu aromu. Biftek se često poslužuje s nekom vrstom umaka,...
Kapulice u octu- perline 1650g/ 1000g
Čvrste i hrskave, ukusne i sočne kapulice u finom vinskom octu. Biserno su sitne su i baš zato su odlične za ukrašavnje malih sendviča, bruschetta ili canapea dok svojim svježim okusom mogu jednostavna jela pretvarati u fine zalogaje.
Šparoge bijele 700g/ 425g
Dok rastu, izdanci se čuvaju pokriveni, zaštićeni od sunca kako bi se spriječio nastanak klorofila koji zelenim šparogama daje boju. Bijele šparoge su mekše, ali slabijeg okusa od zelenih i ljubičastih; ipak, neki kuhari ih više vole pripremati jer su...
Kapari sa peteljkom u octu 540g
Zahvaljujući očuvanju stabiljke izvrsne su za finger food, predjela i grickalice ili možete uživati u njima uz aperitive. Uz vočnu svježinu kaparuni su prepoznatljivog okusa i mirisa, a idelani su za ukrašavanje glavnih jela od mesa ili ribe. Često serviraju...
Namaz od zelenih maslina 530g.
Jabučni ocat, ulje i sol u odličnoj recepturi sa selektiranim i mljevenim maslinama. Maslina nocellara uzgaja se na padinama Etne a ovaj namaz čine neodoljiv i pogodan za jela uz kruh, razne tapase i couvere ili ga poslužite uz selekciju...