- Home
- Konzervirano povrće
- Masline
- Crne masline rezane 4100g/2000g
Crne masline rezane 4100g/2000g
Rezane masline, cijelih istih kolutića. Kvalitetna blaga salamura osigurava im da ne oksidiraju. Pažljivom proizvodnjom i pakiranjem masline dolaze ispravnih kolutića, nisu smežurane i natisnute. Odlično se slažu u mnogim jelima, za izradu tapenada, pizza, tapasa kao i za pripremu ukusanog šuga od rajčice i povrća.
Model: DG1265
Categories: Konzervirano povrće, Masline
Tags: bez glutena, masline, pizzeria, robo, salata
Related Products
Namaz od crnih kalabrijskih maslina 530g.
0 out of 5
0 review(s)Namaz od crnih kalabrijskih maslina 530g.
Crne sitne kalabrijske masline sa sjemenom koromača obogačene extradjevičanskim maslinovim uljem daje 'život ovoj posebnoj deliciji. Začinjen i snažnog okusa, savršen namaz za toast, sendviče ili bruschette.
Friarielli- vrhovi mladih brokula u ulju 1062ml/ 950g
0 out of 5
0 review(s)Friarielli- vrhovi mladih brokula u ulju 1062ml/ 950g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije sa kobasicama ili svinjetinom. Ipak, daleko su poznate napuljske pizze a...
Šparoge bijele 700g/ 425g
Dok rastu, izdanci se čuvaju pokriveni, zaštićeni od sunca kako bi se spriječio nastanak klorofila koji zelenim šparogama daje boju. Bijele šparoge su mekše, ali slabijeg okusa od zelenih i ljubičastih; ipak, neki kuhari ih više vole pripremati jer su...
Kapulice u octu- perline 1650g/ 1000g
Čvrste i hrskave, ukusne i sočne kapulice u finom vinskom octu. Biserno su sitne su i baš zato su odlične za ukrašavnje malih sendviča, bruschetta ili canapea dok svojim svježim okusom mogu jednostavna jela pretvarati u fine zalogaje.
Artičoke srce u salamuri 2500g/ 1350g
Od odabranih svježih artičoka kojima su uklonjeni tvrdi listovi ostaje najukusniji dio a to je njezino srce koje se pakira u salamuru. Idealna su za bilo koju svrhu a savršeno će zamijeniti svježe artičoke. Od njih se rade odlični umaci,...
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
0 out of 5
0 review(s)Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400te godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...