Prikazujemo 1–9 od 18 rezultata

Bucatini (Ø 2,70 mm ), 500g

Al dente 10 minuta. Bucatini iz Pastificio Di Martino vrlo su kvalitetan proizvod, napravljen od 100% talijanske pšenice prvog izbora. Zahvaljujući pažljivom odabiru sirovina i desetljećima iskustva u obradi tjestenine, ovi se Bucatini ističu svojom konzistencijom, mirisom te jedinstvenim i...

Conchiglioni

0 out of 5
0 review(s)

Conchiglioni

Velike školjke koje se obično pune i zapeku. Odličan oblik tjestenine za testiranja raznih recepata i punjenja, u pećnici se kratko zapeku a na tanjuru uvijek izgledaju atraktivno. Al dente 15 minuta

Elicoidali/ makaroni

Kao i mnogi oblici tjestenine, naziv elicoidali potječe od samog oblika. Talijanska riječ 'elica' prevodi se kao spirala. Teško je doći do podataka o podrijetlu ove tjestenine, ali najvjerojatnije je kao i mnoge druge vrste sušene tjestenine potjeće iz regije...

Fusilatta Casareccia 500g

Al dente 8 minuta. Fusillata Casareccia je kratki format tjestenine koji izgleda kao smotan mali pergament. Ovaj određeni oblik omogućuje tjestenini da zadrži umak u sebi, čime se povećava okus umaka. Fusillata Casareccia je savršena za pripremu jela od tjestenine...

Linguine/ bavette (1,55mm), 500g

Al dente 9 minuta. Linguine Pastificio Di Martino savršen su izbor za sve ljubitelje talijanske kuhinje koji traže proizvod visoke kvalitete, u potpunosti napravljen od talijanske pšenice. Di Martino Linguine napravljeni su od najboljih sastojaka, od odabira žitarica do obrade....

Mezzi Rigatoni (Ø 0,8mm), 500g

Al dente 9 minuta. Mezzi Rigatoni Pastificio Di Martino pravi su užitak za ljubitelje tradicionalne talijanske tjestenine. Napravljeni od 100% visokokvalitetne talijanske pšenice, ovi polu-rigatoni savršeni su za one koji traže ukusno i hranjivo jelo. Format, duljine otprilike 3,5cm i...

Orecchiette

0 out of 5
0 review(s)

Orecchiette

Orecchiette ili male uši, tipičan su oblik tjestenine iz Puglie, prepoznatljive kulinarske regije jugoistočne Italije. Male uši ili šeširići prije su se valjali ručno. Oblik je nastao tako što se tijesto za tjesteninu izreže na male komadiće te se nožem...
Loading...