- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Pinsa Romana, focaccia, kruh i grissini
- Kruh za bruschette 400g
Kruh za bruschette 400g
Kruh s maslinovim uljem za velike bruschette. Pakiranje sadrži 4 feta (jedna 100 gr).
Idealano za pripremu odličnih bruschetta, brzi i zgodan snack za aperitive ili topla predjela.
U kombinaciji s različitim kremama, mozzarellom, povrćem, gljivama, sušenim rajčicama, maslinama, pršutom ili pancetom, dimljenim lososom, tunom ili račićima ili što god vam se čini ukusnim… samo se kratko zapeče!
Categories: Pinsa Romana, focaccia, kruh i grissini, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: couver, tapas
Related Products
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...
Tuna komadi naturale 1730g/ 1250g
Tražite kvalitetnu i ukusnu tunu za paštete? Kvalitetan način proizvodnje garantira proizvod punog okusa koji ga čini idealan za izradu pašteta, namaza za sendviče, tapase i punjenja, hladne salata i tople umake za tjesteninu. Kako je tuna Robo bogatog okusa...
Tartufata 170g
Tartufata Po originalnoj recepturi, nepromijenjenog okusa i kvalitete. Lareto tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću s mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim...
Grissini sa maslinovim uljem 450g (25 x 18g)
Grissini sa maslinovim uljem i zrnima soli.
Inćuni- fileti slani u ulju 680g
Svima koji vole slane okuse morskih plodova inćuni su gurmanska poslastica. Fileti su dugi i čvrsti, lijepe svježe boje i uredno očišćeni od kostiju. Njihov je jak okus pogodan za pripremu raznih ukusnih recepata a poznati su po svojoj moći da obogaćuju sam...
Umak od vrhova šparoga 500g (bez glutena)
Ukusna bezglutenska krema od svježih šparoga visoke kvalitete karakterističnog okusa i mirisa čija je sezona od ožujka pa sve do lipnja. Umak sadrži vrhove šparoga, a idealna je baza za pripremu jela od tjestenine, ukusnih preljeva mesnih jela, dekoriranje pizza...