Prikazuje se svih 7 rezultata

Gljive Nameko – Famigliola gialla 800 g

Gljiva koju vole gurmani! Namirnica koja se dobro slaže s jelima od tjestenine i riže, a ističe se posebnim vizualnim učinkom koji daje svakom jelu. Nameko je gljiva koja se široko koristi u raznim receptima i pripravcima. Može se konzervirati...

Miješane gljive al naturale 800g/ 500g

Vrganji, vitičarke, bukovače, nameko i šitaki čine selektiranu mješavinu gljiva. Zapravo ovo je jedan od naših popularnijih proizvoda jer se radi o miksu kvalitetnih i ukusnih gljiva koje su konzervirane u blagoj salamuri ali i sa vrlo zahvalnom primjenom. Rižoto...

Šampinjoni marinirani-rezani pizzaiola style, 1000g

U maloj talijanskoj kuhinji talentiran kuhar stvorio je nezaboravno jelo: narezane gljive na pizzaiola način. Svježe gljive narezao je na tanke ploške i strastveno ih pirjao u umaku od rajčice, češnjaka i origana. Ova kombinacija stvorila je eksploziju okusa, aroma...

Tartufata 170g

Lareto Tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću sa mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim guštom. Umak od tartufa ili tartufata klasik je...

Tartufata 500g

Lareto Tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću sa mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim guštom. Umak od tartufa ili tartufata klasik je...

Umak od vrganja 500g (bez glutena)

Krema od vrganja kao gotov umak spreman za upotrebu ili tek dio kreativnog jela. Umak sadrži fino mljevene vrganje prepoznatljivog okusa i arome. Uz jednostavnu pripremu idealna je baza tjesteninama, njokima, raznim prilozima ili kao umak uz meso. Od umaka...

Vrganji u kremi 800g

Sotirani vrganji povezani u nježnoj i ukusnoj kremi. Kao takav, proizvod predstavlja kuharu brzo i kvalitetno rješenje za neke od najpoznatijih recepata s vrganjima. Pravi talijanski klasik su tagliatelle s vrganjima koje uz dodatak malo temeljca, maslaca ili naribanog Grana...
Loading...