Prikazuje se svih 5 rezultata

Gljive Nameko – Famigliola gialla 800 g

Mala žuto – smeđa gljiva sa blago želatinoznom oblogom koja se koristi kao sastojak u Miso juhi. Jedna je od najpopularnijih kultiviranih gljiva u Japanu. Nameko ima aromatičan miris i blag i ugodan slatki okus. Izvrsna je gljiva kad se konzumira...

Mješane gljive al naturale 800g/ 500g

Selektiranu mješavina gljiva čine Vrganji, Slippery Jack, Familiola gialla/Nameko, Muschio, Rujnica i Lisičarke. Konzervirane su u blagoj salamuri, dobre su kvalitete i zato su pogodne za uvrštavanje u jesensku ponudu jela.

Tartufata 170g

Lareto Tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću sa mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim guštom. Umak od tartufa ili tartufata klasik je...

Tartufata 500g

Lareto Tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću sa mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim guštom. Umak od tartufa ili tartufata klasik je...

Umak od vrganja 500g (bez glutena)

Krema od vrganja kao gotov umak spreman za upotrebu ili tek dio kreativnog jela. Umak sadrži fino mljevene vrganje prepoznatljivog okusa i arome. Uz jednostavnu pripremu idelna je baza tjesteninama, njokama, raznim prilozima ili kao umak za meso. Savršen umak...
Loading...