Stoljeće iskustva, tradicije i strasti za talijanske sireve, uz znanje o tome kako proizvesti izvrsne sireve po izvornim recepturama na industrijskoj razini, svakodnevni je izazov.

Zahvaljujući ulaganjima u regiji, u 100% talijanske lokalne dobavljače mlijeka, u infrastrukturu i tehnologije, poštujući tradiciju i sigurnosne propise, te prisutnost u kontroli svih faza proizvodnje, Zanetti je kroz godine postigao snažnu reputaciju širom svijeta. Prvenstveno u smislu visokih standarda kvalitete svojih proizvoda i usluga koje nudi svojim klijentima. Kvaliteta Zanetti proizvoda blisko je povezana s kvalitetom sirovina i bogatim iskustvom svog proizvodnog tima. U stalnoj ponudi nalazi se selekcija sireva i distribucija četrnaest obiteljskih proizvođača.

N°1 talijanski izvoznik Grana Padano i  Parmigiano Reggiano sireva. Zanetti Spa danas je talijanski i globalni lider u proizvodnji sireva u skladu sa standardima koje je postavio PDO (Protected Designation of Origin). Zanetti svake godine prodaje više od pola milijuna kolutova Grana Padano sira, što je i najprodavaniji proizvod tvrtke.

Kroz sedam proizvodnih pogona smještenih u Italiji, Zanetti posluje na svih pet kontinenata, izvozeći izravno u više od osamdeset zemalja širom svijeta.

PROIZVODI

Ribani parmezan 1000g- Zanetti

0 out of 5
0 review(s)

Ribani parmezan 1000g- Zanetti

Dehidrirani Grana Padano ribani sir idealan je za tjesteninu.

Gran spicco 10 mjeseci- 250g Zanetti

0 out of 5
0 review(s)

Gran spicco 10 mjeseci- 250g Zanetti

Tvrdi kravlji sir, 10 mjeseci star

Gran spicco 10 mjeseci- 1000g Zanetti

0 out of 5
0 review(s)

Gran spicco 10 mjeseci- 1000g Zanetti

Tvrdi kravlji sir, 10 mjeseci star

Grana padano 16.mjeseci 1000g.- Zanetti

0 out of 5
0 review(s)

Grana padano 16.mjeseci 1000g.- Zanetti

Originalni Grana Padano sir, 16 mjeseci star. Grana Padano sir je simbo Italije, koji je poznat svugdje u svijetu. Napravljen je od punomasnog kravljeg mlijeka, spada u kategoriju tvrdih polumasnih sireva, sitnog zrna, bijele ili žute boje, zatvoren u tvrdu,...

Grana padano 16.mjeseci cijeli kolut- Zanetti

0 out of 5
0 review(s)

Grana padano 16.mjeseci cijeli kolut- Zanetti

Originalni Grana Padano sir, 16 mjeseci star. Grana Padano sir je simbo Italije, koji je poznat svugdje u svijetu. Napravljen je od punomasnog kravljeg mlijeka, spada u kategoriju tvrdih polumasnih sireva, sitnog zrna, bijele ili §ute boje, zatvoren u tvrdu,...

Parmigiano reggiano 24 mjeseca- 1000g- Zanetti

0 out of 5
0 review(s)

Parmigiano reggiano 24 mjeseca- 1000g- Zanetti

Samo sirevi proizvedeni pod toŸno određenim uvjetima u provincijama Parme i Reggio Emilie i nekih dijelova Bologne i Modene mogu nositi naziv Parmigiano Reggiano.

Parmigiano reggiano 24 mjeseca cijeli kolut- Zanetti

Samo sirevi proizvedeni pod toŸno određenim uvjetima u provincijama Parme i Reggio Emilie i nekih dijelova Bologne i Modene mogu nositi naziv Parmigiano Reggiano.

Pecorino fiore sardo dop– ovčji polutvrdi sir ( Sardinia )

Pecorino Fiore Sardo je tvrdi punomasni sir napravljen od ovčjeg mlijeka domaćih proizvođača sa otoka Sardinije, koji od 1996. zaštićen od strane ovlaštenog zemljopisnog podrijetla. Sir, nakon ukupnog starenja od šest mjeseci, ima prirodnu zlatno-žutu do tamno smeđe kore i...

Pecorino vecchio Cacio di Pienza- ovčji polutvrdi sir (Toscana)

Vecchio cacio di Pienza tvrdi je ovčji sir, pravi 'odlikaš, koji se proizvodi samo od ovčjeg mlijeka koje dolazi s pašnjaka Valdorci, Toskana. Tipično područje poznato po svojim karakterističnim prirodnim i aromatičnim biljem.  Vecchio cacio di Pienza sazrijeva  u posebnim...

Pecorino sardo medoro– ovčji polutvrdi sir (Sardinia)

Pecorino Sardo Medoro ovčji je sir sa talijanskog otoka Sardinije. Na glasu je kao sir uz kojeg se pije puno crnog vina. Intenzivnog je mirisa i srednje jakog okusa s notom badema. Kora mu je glatka i premazana maslinovim uljem....

Ricotta salata toscanella- ovčja ricotta, polutvrda

Ricotta Salata talijanski je sir dobiven od sirutke ovčjeg mlijeka koji se nakon dodavanja soli stavlja pod teške kalupe i ostavlja da zrije najmanje 90 dana. Sir je mliječno bijele boje s čvrstom teksturom i umjerenog slanog okusa. Često se...

Kravlji sir s tartufima cca.400g- hrvatska

0 out of 5
0 review(s)

Kravlji sir s tartufima cca.400g- hrvatska

Kravlji sir sa tartufima proizveden u Hrvatskoj.

Kozji sir s tartufima cca.400g- hrvatska

0 out of 5
0 review(s)

Kozji sir s tartufima cca.400g- hrvatska

Kozji sir sa tartufima proizveden u Hrvatskoj.

Caprina del nonno– kozji polutvrdi sir

0 out of 5
0 review(s)

Caprina del nonno– kozji polutvrdi sir

Polutvrdi kozji sir s blagom aromom kozjeg mlijeka čini ga idealnim za pizze ili sendviče. Ukusan sir i nježna aroma daju mu prednost kod izbora selekcije sireva. Narežite ga na kockice i začinite ga dobrim maslinovim ulje.

Capra sarda- kozji sir (sardinia) Zanetti

0 out of 5
0 review(s)

Capra sarda- kozji sir (sardinia) Zanetti

Capra Sarda je tvrdi kozji sir sa otoka Sardinije. Odležava najmanje 6 mjeseci, slatkastog je okusa ima kremastu teksturu uz naznake oraha. Ima naboranu žutu koru i tvrdu kompaktnu unutrašnjost boje bjelokosti. Ovo je pravi tvrdi kozji sir, mirišljav od...

Bra duro aged- kravlji polutvrdi sir zanetti (dop Italija)

Sir Bra Duro DOP dobiven je od djelomično obranog pasteriziranog ili sirovog kravljeg mlijeka kojemu zrenje traje najmanje 180 dana. Vrlo ukusnog je okusa, čvrste teksture i aromatičnog mirisa s karakteristikama badema. Ovaj dobro poznati talijanski sir iz regije Piemonte...

Montasio- kravlji polutvrdi sir Zanetti (dop Italija)

Montasio je punomasni, polutvrdi, kravlji sir. Dio je velike skupine alpskih sireva porjeklom iz talijanske regije Friuli-Venezia-Giulia. Montasio je sir kremaste teksture, bogatog voćnog okusa, u čijim notama se ponekad prepoznaje ananas. Sir je zemljopisno zaštićen oznakom (DOP). Tradicionalno se...

Tallegio dop incarto- kravlji meki sir (la malga bianca)

Taleggio sir smatra se jednim od najstarijih mekih sireva. Počeo se proizvoditi još u 10. stoljeću u dolini Taleggio, u Italiji. Taleggio ima miris sličan mirisu mokre trave i što duže stoji aroma mu postaje snažnija. Njegov okus za razliku...

Gorgonzola dolce dop ballarini – zanetti

0 out of 5
0 review(s)

Gorgonzola dolce dop ballarini – zanetti

Danas se proizvode dvije vrste Gorgonzole, Dolce i Piccante ili Mountain. Dolce je "blaža" i krhkija vrsta zbog kraćeg procesa zrenja, većeg postotka vode i manjeg postotka soli u siru (Piccante sadrži do 3% soli). Originalna Gorgonzola ima oznaku D.O.C....
Loading...