Tvrtka Angelo Negrini, osnovana je 1955. Godine u Renazzo di Cento (Ferrara).Tvrtka je uvijek stavljala naglasak na istraživnje i razvoj ali je istovremeno u potpunosti poštivala tradiciju.

Upravo zbog te filozofije Negrini grupa je postala jedno od najvažnijih imena talijanske prehrambene djelatnosti.

S proizvodnom i prodajnom strategijom usmjerenom prvenstveno na kvalitetu,inovativnost i usluge kupcima, grupa Negrini je idealan partner za distribucijske i ugostiteljske tvrtke željne održavanja koraka s razvojem tržišta i zahtjevima potrošača.

Tvornica se prostire na područje od 16.000 četvornih metara i površine od 60.000 četvornih metara i ima kapacitet proizvodnje od 5.000 tona godišnje, specijalizirana je za proizvodnju mortadela, kuhane šunke i salama.

Proizvodna jedinica opremljena je najnaprednijim tehnologijama, certificirana je BRC (British Retail Consortium), IFS (International Food Standard) i ISO 22000: 2008, kao i računalni sustav praćenja koji je u stanju identificirati proizvodne faze svakog proizvoda.

Više od 40 godina, Negrini distribuira svoje proizvode izravno i neizravno na glavnim europskim i izvaneuropskim međunarodnim tržištima.

Negrinijeva prerada mesa i pakiranje gotovih proizvoda vrlo su automatizirani; stoga su proizvodni procesi vrlo učinkoviti. Tvrtka posjeduje interne laboratorije za kontrolu kvalitete koji djeluju u suradnji s kvalificiranim strukturama kao što su Eksperimentalni kolodvor Parma i Prirodoslovno-matematički fakultet u Parmi i Bologni.

PROIZVODI

Carpaccio di Fesa 2 kg

0 out of 5
0 review(s)

Lardo 20 kg

0 out of 5
0 review(s)

Lardo 20 kg

Pršut Mattonella 5 kg

0 out of 5
0 review(s)

Salama Parma 1 kg

0 out of 5
0 review(s)
Loading...