Tvrtka Angelo Negrini, osnovana je 1955. Godine u Renazzo di Cento (Ferrara).Tvrtka je uvijek stavljala naglasak na istraživnje i razvoj ali je istovremeno u potpunosti poštivala tradiciju.

Upravo zbog te filozofije Negrini grupa je postala jedno od najvažnijih imena talijanske prehrambene djelatnosti.

S proizvodnom i prodajnom strategijom usmjerenom prvenstveno na kvalitetu,inovativnost i usluge kupcima, grupa Negrini je idealan partner za distribucijske i ugostiteljske tvrtke željne održavanja koraka s razvojem tržišta i zahtjevima potrošača.

Proizvodna jedinica opremljena je najnaprednijim tehnologijama, certificirana je BRC (British Retail Consortium), IFS (International Food Standard) i ISO 22000: 2008, kao i računalni sustav praćenja koji je u stanju identificirati proizvodne faze svakog proizvoda.

Više od 40 godina, Negrini distribuira svoje proizvode izravno i neizravno na glavnim europskim i izvaneuropskim međunarodnim tržištima.

Negrinijeva prerada mesa i pakiranje gotovih proizvoda vrlo su automatizirani; stoga su proizvodni procesi vrlo učinkoviti. Tvrtka posjeduje interne laboratorije za kontrolu kvalitete koji djeluju u suradnji s kvalificiranim strukturama kao što su Eksperimentalni kolodvor Parma i Prirodoslovno-matematički fakultet u Parmi i Bologni.

PROIZVODI

Bresaola Sottofesa 1,5 kg

Tamnocrvenu, gotovo grimiznu, boju bresaola duguje posebnom postupku sušenja. Na samom se početku u svježe meso utrljavaju sol te začini među kojima su cimet, muškatni oraščić i borovnica. Sušenje traje dva do tri mjeseca, a tijekom njega meso izgubi do...

Lardo 2 kg

Ova suhomesnata poslastica, koja se uobičajeno servira kao predjelo, potječe iz grada Colonnate, a dobiva se mariniranjem tankih slojeva svinjske masti u mješavini soli, papra, ružmarina i češnjaka koji se zatim pokrivaju mramornim pločama i ostavljaju tako 6 do 10...
Loading...