Tvrtka Angelo Negrini, osnovana je 1955. Godine u Renazzo di Cento (Ferrara).Tvrtka je uvijek stavljala naglasak na istraživnje i razvoj ali je istovremeno u potpunosti poštivala tradiciju.

Upravo zbog te filozofije Negrini grupa je postala jedno od najvažnijih imena talijanske prehrambene djelatnosti.

S proizvodnom i prodajnom strategijom usmjerenom prvenstveno na kvalitetu,inovativnost i usluge kupcima, grupa Negrini je idealan partner za distribucijske i ugostiteljske tvrtke željne održavanja koraka s razvojem tržišta i zahtjevima potrošača.

Proizvodna jedinica opremljena je najnaprednijim tehnologijama, certificirana je BRC (British Retail Consortium), IFS (International Food Standard) i ISO 22000: 2008, kao i računalni sustav praćenja koji je u stanju identificirati proizvodne faze svakog proizvoda.

Više od 40 godina, Negrini distribuira svoje proizvode izravno i neizravno na glavnim europskim i izvaneuropskim međunarodnim tržištima.

Negrinijeva prerada mesa i pakiranje gotovih proizvoda vrlo su automatizirani; stoga su proizvodni procesi vrlo učinkoviti. Tvrtka posjeduje interne laboratorije za kontrolu kvalitete koji djeluju u suradnji s kvalificiranim strukturama kao što su Eksperimentalni kolodvor Parma i Prirodoslovno-matematički fakultet u Parmi i Bologni.

PROIZVODI

Bresaola Sottofesa 1,5 kg

Tamnocrvenu, gotovo grimiznu, boju bresaola duguje posebnom postupku sušenja. Na samom se početku u svježe meso utrljavaju sol te začini među kojima su cimet, muškatni oraščić i borovnica. Sušenje traje dva do tri mjeseca, a tijekom njega meso izgubi do...

Lardo 2 kg

Lardo je napravljen od debelog sloja masti sa leđa svinje. Masni sloj mora biti najmanje tri centimetra debljine. Jedini začini koji se tradicionalno koriste za izradu larda su morska sol, mljeveni crni papar, svježi ružmarin i sjeckani češnjak. Teksturu je...
Loading...