Molino Scoppettuolo je uvijek bio sinonim za kvalitetu, djeluje u srcu zelene Irpinije, zemlje poznate po kvalitetnim poljoprivrednim kulturama. Kvaliteta brašna i krupice, nastala je iz iskustva stečenog dugogodišnjim radom i prikladno je za specifičnu upotrebu. Proizvodi brašno za osnovne procese proizvodnje kruha i odabire najbolja zrna. Asortiman njihovih proizvoda sastoji se od: brašna i krupice za profesionalnu uporabu za proizvode za pekarstva i tjestenine te brašno i krupicu za kućnu uporabu. Koriste tradicionalne metode obrade kako bi zajamčili istinske okuse prošlosti u svojim proizvodima.
PROIZVODI
00 pizza brašno Reginella
MOLINO SCOPPETTUOLO REGINELLA 00 25 KILA Reginella "00" Molino Scoppettuolo je brašno visoke hidratacije namjenjeno uglavnom za napolitanske pizze, a napolitanski zamjes je poznat po tome što je mekan i prozračan. Pogotovo se profesionalcima svidjela plava vreća za duže odležavanje....
Brašno Manitoba – Molino Scoppettuolo 25kg
Riječ je o talijanskom brašnu, poznatom kao američko brašno. Ime je dobilo po Manitobi, jugozapadnoj provinciji Kanade, odakle tradicionalno dolazi proizvodnja ove posebne vrste pšenice, vrlo otporne na hladnoću. S indeksom proizvodnje kruha (W) većim od 350, brašno Manitoba klasificirano...
Fermentum ( lievito madre ) starter – Molino Scoppettuolo / Napoli 1 kg
Namijenjen za izradu pekarskih i slastičarskih proizvoda te pizze. Praškasti proizvod dobiven biološkom fermentacijom odabranih bakterijskih sojeva pšeničnog brašna. Sušenje se provodi na niskim temperaturama kako bi se očuvala netaknuta svojstva samog proizvoda. Enzimska stabilizacija brašna djeluje sinergistički s kvascem...
00 Pizza – Classica – Molino Scoppettuolo/ Napoli
Meko pšenično brašno tip 00 preporučuje se za sve vrste pizza sa kratkim vremenom zamjesa. Kod Classica Reginelle je kraća fermentacija u odnosu na popularnu plavu Reginelu 00. Vlažnost 15,5 max% Pepeo (mineralne soli) 0,55 max% Proteini (N * 5,70)...