Molino Scoppettuolo je uvijek bio sinonim za kvalitetu, djeluje u srcu zelene Irpinije, zemlje poznate po kvalitetnim poljoprivrednim kulturama. Kvaliteta brašna i krupice, nastala je iz iskustva stečenog dugogodišnjim radom i prikladno je za specifičnu upotrebu. Proizvodi brašno za osnovne procese proizvodnje kruha i odabire najbolja zrna. Asortiman njihovih proizvoda sastoji se od: brašna i krupice za profesionalnu uporabu za proizvode za pekarstva i tjestenine te brašno i krupicu za kućnu uporabu. Koriste tradicionalne metode obrade kako bi zajamčili istinske okuse prošlosti u svojim proizvodima.

PROIZVODI

00 pizza brašno Reginella

MOLINO SCOPPETTUOLO REGINELLA 00 25 KILA Reginella "00"  Molino Scoppettuolo je brašno visoke hidratacije namjenjeno uglavnom za napolitanske pizze, a napolitanski zamjes je poznat po tome što je mekan i prozračan. Pogotovo se profesionalcima svidjela plava vreća za duže odležavanje....

Brašno Manitoba – Molino Scoppettuolo 25kg

Riječ je o talijanskom brašnu, poznatom kao američko brašno. Ime je dobilo po Manitobi, jugozapadnoj provinciji Kanade, odakle tradicionalno dolazi proizvodnja ove posebne vrste pšenice, vrlo otporne na hladnoću. S indeksom proizvodnje kruha (W) većim od 350, brašno Manitoba klasificirano...

Fermentum ( lievito madre ) starter – Molino Scoppettuolo / Napoli 1 kg

Fermentum Starter (Lievito madre) Prirodni je klas, dehidriran i ponovno aktiviran. Normativ je 1% na količinu vode. Dodatna uputa; proizvod nakon otvaranja brzo hlapi.  Potrebno je prebaciti ga u posudu sa čepom ili može ostati u originalnom pakiranju i pripaziti...

00 Pizza – Classica – Molino Scoppettuolo/ Napoli

Meko pšenično brašno tip 00 preporučuje se za sve vrste pizza sa kratkim vremenom zamjesa. Kod Classica Reginelle je kraća fermentacija u odnosu na popularnu plavu Reginelu 00. Vlažnost 15,5 max% Pepeo (mineralne soli) 0,55 max% Proteini (N * 5,70)...
Loading...