Fior di latte ili krema od mlijeka, kako je s ponosom nazivaju, sviježe je mlijeko krava s pašnjaka stjenovitog planinskog masiva Gran Sasso koji se proteže u talijanskoj regiji Abruzzo. Domaća prirodna mlijeka potječu sa farma smještenih u zoni Gran Sasso koju talijani smatraju i najboljim područjem za izradu najkvalitetnije mozzarelle i sireva. A mozzarelle Sabelli, poznate po svojim karakterističnim mliječnim okusima i kremoznim stracciatellama, omiljene su u gastro krugovima diljem svijeta.
Mljekara Sabelli osnovana je u Moliseu 1921. godine, gdje je Nicolangelo Sabelli zajedno sa svojim sinom Archimedeom započeo poslovanje.1950. godine proizvodnju sele u regiju Marche gdje se i danas nalazi. Danas je tvrtka važan dio poljoprivrednog gospodarstva regije, koju vodi četvrta generacija obitelji Sabelli.
Kvaliteta proizvoda uvijek je povezana s vrijednostima i odgovornošću poduzeća, te poštivanjem ekološke održivosti. Sabelli je danas velika tvrtka koja, nakon gotovo jednog stoljeća rada, čuva duh obiteljskog posla, s posebnom pažnjom na kvalitetu i tradiciju mljekarstva s inovativnom tehnologijom, razvijenom distribucijskom i logističkom mrežom.
U Italiji, posebice u regiji Campania gdje je Napoli glavno središte radi imidža i naglaska na kvaliteti, pizzerije u svojim cjenicima ističu da se u izradi pizza koristi mozzarella Sabelli.