| brands | ZANETTI |
|---|---|
| Pakiranje | 1,90 kg / kom |
- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Tvrdi sirevi sa porijeklom
- Pecorino vecchio Cacio di Pienza- ovčji polutvrdi sir (Toscana)
Pecorino vecchio Cacio di Pienza- ovčji polutvrdi sir (Toscana)
Vecchio cacio di Pienza tvrdi je ovčji sir, pravi Toskanski odlikaš napravljen od ovčjeg mlijeka koje dolazi s pašnjaka val d’Orcia. Tipično područje poznato po svojim karakterističnim prirodnim i aromatičnim biljem. Radi se o pecorinu odležanom 120 dana koji se proizvodi isključivo od pasteriziranog ovčjeg mlijeka. Tijekom zrenja sir se stavlja u posebne kalupe za zrenje s temperaturom koja varira između +4°C i +8°C uz vlažnost od 82% gdje se stalno kontrolira i okreće. Unutrašnjost pecorina je bijela, a okus joj je sladak i vrlo delikatan.
Model: 490
Categories: Sirevi, suhomesnati proizvodi, Tvrdi sirevi sa porijeklom
Tags: sir, tvrdi sir, zanetti
Related Products
Kravlji sir s tartufima cca.400g- hrvatska
Snovi o tartufima se ostvaruju kada ovaj dobro prilagođeni topljivi sir naribate preko tjestenine, jaja, kruha ili bilo čega drugog. Izvrstan i sam uz čašu crnog vina. Kombinacija kravljeg mlijeka i tartufa u ovom siru savršeno se isprepliću i daju...
ROBIOLA ORO – kravlji meki sir ( La Malga Bianca ) 0,7 kg
0 out of 5
0 review(s)ROBIOLA ORO – kravlji meki sir ( La Malga Bianca ) 0,7 kg
Robiola je meki talijanski sir što podsjeća na maslac. Općenito blagog okusa, ali uravnotežen i također prilično složen. Slatkoće i slanosti razvijaju se dok sir ostaje na nepcu. Ipak, niti jedan od ovih okusa ne dominira nad drugima. Ravnoteža je...
Pecorino sardo medoro– ovčji polutvrdi sir (Sardinia)
Pecorino Medoro dop prepoznatljiv je ovčji sir sa talijanskog otoka Sardinije. Kako se proizvodi u skladu sa sardinijskom tradicijom i napravljen je od 100% ovčjeg mlijeka sa Sardinije sačuvani su svi izvorni okusi. Dozrijeva najmanje četiri mjeseca. To je onaj...
Pecorino Fiore Sardo dop – ovčji polutvrdi sir sa Sardinije.
0 out of 5
0 review(s)Pecorino Fiore Sardo dop – ovčji polutvrdi sir sa Sardinije.
Pecorino Fiore Sardo je tvrdi punomasni sir napravljen od ovčjeg mlijeka domaćih proizvođača s otoka Sardinije, koji od 1996. zaštićen od strane ovlaštenog zemljopisnog podrijetla. Nakon soljenja slijedi postupak dimljenja na određenom mediteranskom drvu do 15 dana. Nakon ukupnog starenja...
Gorgonzola dolce dop Ballarini 1,5kg – Zanetti
Danas se proizvode dvije vrste Gorgonzole, Dolce i Piccante ili Mountain. Dolce je "blaža" i krhkija vrsta zbog kraćeg procesa zrenja, većeg postotka vode i manjeg postotka soli u siru (Piccante sadrži do 3% soli). Originalna Gorgonzola ima oznaku D.O.C....
Cheese dip 1000
Cheese dip umak srednje pikantan, ugodnog mirisa a okus podsjeća ne fine kremaste sireve. Puni okus se dobije kada se umak lagano zagrije a tekstura mu se mijenja u kremu. Hrskavi nachosi sa toplim umakom od sira i hladno pivo...
















