- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Tvrdi sirevi sa porijeklom
- Sir Quartirolo u suncokretovom ulju 1000g. Belotti
Sir Quartirolo u suncokretovom ulju 1000g. Belotti
Sir u suncokretovom ulju Belotti 1000g.
Formaggio in olio di girasole je delicija koja se radi od 100% kravljeg mlijeka te dolazi izravno s farmi u Bergamu. Radi se o poznatom talijanskom siru Quartirolo iz Lombardije. Sir je idealan uz pršut, ali i druge suhomesnate proizvode. Budući da je sir ukusan i slan, vrlo dobro se uklapa uz čašu finog autohtonog vina. Ovaj proizvod sadrži sol i suncokretovo ulje. Suncokretovo ulje se ne mora nužno baciti, već se može upotrijebiti u raznim salatama ili pripremi drugih jela.
Model: 716
Categories: Sirevi, suhomesnati proizvodi, Tvrdi sirevi sa porijeklom
Tags: couver, salata, sir, tapas
Related Products
Artičoke mignon u ulju 760g/ 450g
Ovi komadi veličine zalogaja istovremeno su nježni i savršeno začinjeni. Jako su ukusne i pune okusa poput svježe pripremljenih artičoka. Često se konzumiraju u vinskim barovima uz sireve ili za sve popularnije tapase i zahvalno se nadopunjuju sa drugim namirnicama....
Crne masline cijele 4100g/ 2500g
Mesnate crne masline, zdrave i cijele, nisu stisnute i naborane, s umjereno slanom i ukusnom otopinom. Ovako ih najčešće opisuju a koriste ih restorani i pizzerije koje žele imati dobre masline.
Taggiasche masline bez koštice u ulju 900g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke.
Bijeli španjolski grah 2600g/ 1500g
Grah je najpoznatija mahunarka. Neutralnog je okusa pa omogućuje niz kombinacija s različitim namirnicama i začinima. Bijeli španjolski grah poseban je po svojim velikim zrnima a idealna su za predjela, salate i kuhanje tradicionalnih jela cijeloga svijeta od meksičkog pečenog...
Kapulice u octu- perline 1650g/ 1000g
Čvrste i hrskave, ukusne i sočne kapulice u finom vinskom octu. Biserno su sitne su i baš zato su odlične za ukrašavanje malih sendviča, bruschetta ili canapea dok svojim svježim okusom mogu jednostavna jela pretvarati u fine zalogaje.