| brands | ZANETTI |
|---|---|
| Pakiranje | 1,90 kg / kom |
- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Tvrdi sirevi sa porijeklom
- Pecorino vecchio Cacio di Pienza- ovčji polutvrdi sir (Toscana)
Pecorino vecchio Cacio di Pienza- ovčji polutvrdi sir (Toscana)
Vecchio cacio di Pienza tvrdi je ovčji sir, pravi Toskanski odlikaš napravljen od ovčjeg mlijeka koje dolazi s pašnjaka val d’Orcia. Tipično područje poznato po svojim karakterističnim prirodnim i aromatičnim biljem. Radi se o pecorinu odležanom 120 dana koji se proizvodi isključivo od pasteriziranog ovčjeg mlijeka. Tijekom zrenja sir se stavlja u posebne kalupe za zrenje s temperaturom koja varira između +4°C i +8°C uz vlažnost od 82% gdje se stalno kontrolira i okreće. Unutrašnjost pecorina je bijela, a okus joj je sladak i vrlo delikatan.
Model: 490
Categories: Sirevi, suhomesnati proizvodi, Tvrdi sirevi sa porijeklom
Tags: sir, tvrdi sir, zanetti
Related Products
Tallegio dop incarto- kravlji meki sir (la malga bianca)
0 out of 5
0 review(s)Tallegio dop incarto- kravlji meki sir (la malga bianca)
Taleggio sir smatra se jednim od najstarijih mekih sireva. Počeo se proizvoditi još u 10. stoljeću u dolini Taleggio, u Italiji. Taleggio ima miris sličan mirisu mokre trave i što duže stoji aroma mu postaje snažnija. Njegov okus za razliku...
Pecorino Romano DOP 1,5 kg
Ako volite Parmigiano Reggiano svakako probajte i ovaj sir! Pecorino Romano jedna je od najčešće korištenih, oštrijih alternativa parmezanskim sirevima. Zbog tvrde teksture i oštrog i slanog okusa, Pecorino Romano izvrstan je nadjev jelima od tjestenine, kruha i pečenja. Sastavni...
Krema od četiri vrste sira 800g
Cheddar, Ementaler, Parmigiano Reggiano i Fontina čine gustu ukusnu krema od četiri vrste sira. Složili smo se da je proizvod dobro osmišljen, a glavne su mu odlike mirisna aroma i jedinstvena receptura koja pruža jako fini, zanimljiv okus. Osim kao...
Pecorino sardo medoro– ovčji polutvrdi sir (Sardinia)
Pecorino Medoro dop prepoznatljiv je ovčji sir sa talijanskog otoka Sardinije. Kako se proizvodi u skladu sa sardinijskom tradicijom i napravljen je od 100% ovčjeg mlijeka sa Sardinije sačuvani su svi izvorni okusi. Dozrijeva najmanje četiri mjeseca. To je onaj...
Montasio- kravlji polutvrdi sir Zanetti (dop Italija)
Montasio je punomasni, polutvrdi, kravlji sir. Dio je velike skupine alpskih sireva porijeklom iz talijanske regije Friuli-Venezia-Giulia. Montasio je sir kremaste teksture, bogatog voćnog okusa, u čijim notama se ponekad prepoznaje ananas. Sir je zemljopisno zaštićen oznakom (DOP). Tradicionalno se...
Caprina del nonno– kozji polutvrdi sir
Polutvrdi kozji sir s blagom aromom kozjeg mlijeka, a ugodnog i ne snažnog mirisa čine ga idealnim za plate, pizze ili sendviče. Ukusan sir koji se lako reže, nema debelu koru i nježne je arome daje mu prednost kod izbora...
















