Prikazujemo 10–18 od 19 rezultata

Pastrami beef

Pastrami je dimljena i sušena delikatesa napravljena od mesa junetine/beef. Začinjena je aromatičnom mješavinom začina koja obično uključuje češnjak, korijander, crni papar, papriku, klinčiće, piment i sjemenke gorušice. Dolazi pakiran u komadima od cca 2,5kg. U komadu, nije narezan! Sočno,...

Porchetta roasted – pečena, Gianni Negrinni

Porchetta je svinjsko pečenje bez kostiju omotano mašću i kožom te izdašno začinjeno češnjakom, kaduljom, ružmarinom i drugim aromatičnim biljem i začinima. Nadaleko poznato i cijenjeno pečenje iznimno je popularno u središnjoj Italiji više od 2000 godina. Obično se priprema...

Prosciutto crudo– sušena šunka– Gicrudo 3 kg

Okusi suhog, slanog mesa i slatkog, sočnog voća savršeno se ljube, Talijani još jednom dokazuju da su neprikosnoveni svjetski zavodnici. Osvajanje svijeta ukusnim jelima započeli su još u antici. Umjetnost konzerviranja prednjeg svinjskog buta soljenjem i sušenjem u svojim djelima...

Salama s tartufima

Moćna salama, mirisna i autentična suhomesnata poslastica za posebne prilike kojoj itekako dobro pristaju crni ljetni tartufi. Veliki kontrast snažnih okusa čini magiju. U jednom zalogaju osjetite ukusno sušenog meso, začine, slatke i slane note i mirisne tartufe, dok zalogaj...

Salama sa ljutim papričicama (Pepperoni Piccante) 300g

Sve talijanske regije imaju svoju tradicionalnu metodu izrade salame, što svaku čini jedinstvenom. Regija Ferrara, gdje obitelj Negrini proizvodi svoje salame, služi se tehnikom mljevenja salame na srednje krupno, što salamu Pepperoni Piccante čini nešto tvrđeg sastava od ostalih salama....

Salama Toscana 500 g

Salama Toscana snažnog je okusa, duboke bordo boje, spretnog balansa začina i aromatičnog bilja, a presjek otkriva lijepu raspodjelu mesa i grubo razmrvljenu masnoću. Lokalni proizvod, inspiriran generacijama, u koji se ulaže puno vremena, dok pravilno sazrijevanje čini ostalo. Salama...

Salama Ventricina

U Abruzzu se Ventricina oduvijek smatrala simbolom slavlja. U prošlosti se ovaj ukusni proizvod seljačke tradicije ljubomorno čuvao i posluživao u posebnim prilikama i trenucima druženja kao što su berba grožđa i žetve. Ventricina se naziva još "del Vastese" zbog...

Salsiccia fresca classica 250g.

Salsiccia fresca na daleko poznata talijanska kobasica koja se koristi u mnogim talijanskim receptima a kod nas su postale popularne pizze sa salsiccom i friarielima. Osim pizze jako su fine i tjestenine, one jednostavne, s još samo dva tri sastojka.

Salsiccia fresca picante 250g.

Salsiccia fresca na daleko poznata talijanska kobasica koja se koristi u mnogim talijanskim receptima a kod nas su postale popularne pizze sa salsiccom i friarielima. Osim pizze jako su fine i tjestenine, one jednostavne, s još samo dva tri sastojka.
Loading...