- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Suhomesnati proizvodi
- Mortadela Bologna IGP s pistacijama
Mortadela Bologna IGP s pistacijama
Ružičasta boja, blago pikantan i intenzivan miris, baršunasta površina, nježan okus: mortadela je jedan od suhomesnatih proizvoda koji je najprikladniji za pizzu, pod uvjetom da pritom ne prigušite njezin elegantan karakter.
Komadi su veličine oko 3 kilograma.
Model: 592
Categories: Sirevi, suhomesnati proizvodi, Suhomesnati proizvodi
Tags: Gianni Negrini, pizzeria
Related Products
Mozzarella filone 1kg- suha sabelli
Svatko tko je probao svježu, ručno izrađenu mozzarellu zna kako njezin jedinstveni i nepogrešivi okus nema ništa zajedničko s industrijskim proizvodima koji se obično nalaze na tržištu. U Italiji, posebice u regiji Campania gdje je Napoli glavno središte radi imidža...
Pečene crne masline 1000g
Crne pečene masline mesnate teksture. Njihov je ukus tipičan za pečene masline, kao i njihov miris koji ima notu lješnjaka. Kruha i maslina - samo dobri poznavaoci i ljubitelji maslina znaju što to znači!
Gran SPICCO 10 mjeseci 250g – Zanetti
Zreli tvrdi sir od pasteriziranog kravljeg mlijeka, 10 mjeseci star. Ovo je sir u stilu parmezana idealan za upotrebu u užurbanoj kuhinji gdje je cijena važna. Vrlo ukusan i dobar za ribanje kao zamjena za Parmigiano Reggiano ili Grana Padano.
Chilli papričice- kolutići u ulju 750g/ 450g
Crvene boje i ljute arome, nose u sebi miris i okus šarmantnog kalabrijskog kraja. Koriste se u mnogim različitim jelima obogaćujući ih svojom intenzivnom pikantnošću. Kvalitetan, praktičan i svestran proizvod često je nadohvat ruke naših kuhara.
Taggiasche masline u salamuri 950g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke. Maslina za couvert,...
Taggiasche masline bez koštice u salamuri 984g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke.














