Aceto Basalmico Platinum 250ml (Villa Grimelli)

Vrhunski Aceto Balsamico di Modena Platinum. 65% koncentriranog mošta od grožđa. Puke kapi ovog gustog, savršeno izrađenog balzamičnog octa iz Modene će eskalirati jednostavna jela, poput sladoleda, jagoda i odležanog sira do izvanredne gurmanske razine. Idealno za jagode, sladoled i...

Aceto Basalmico Silver 250ml (Villa Grimelli)

Vrhunski Aceto Balsamico di Modena SILVER. 45% koncentriranog mošta od grožđa. Ovaj dobro izbalansirani i kremasti balzamični ocat iz Modene savršen je za vaša glavna jela od mesa i ribe, poboljšavajući njihove okuse za optimalnu ravnotežu slatkog i kiselog. Idealno...

Baza Pinsa Romana, integralna, 270g (smrznuta)

• Hrskava izvana • Mekana iznutra • Mali sadržaj masti i šećera • Dobro probavljiva • Izuzetno svestrana • Spremna za 5 minuta Tijesto za Pinsa Romana je napravljeno od mješavine pšeničnog, rižinog i sojinog brašna, dizano s matičnim tijestom...

Baza Pinsa Romana, okrugla, 30cm, 240g (smrznuta)

• Hrskava izvana • Mekana iznutra • Mali sadržaj masti i šećera • Dobro probavljiva • Izuzetno svestrana • Spremna za 5 minuta Tijesto za Pinsa Romana je napravljeno od mješavine pšeničnog, rižinog i sojinog brašna, dizano s matičnim tijestom...

Baza Pinsa Romana, standardna, 250g (smrznuta)

• Hrskava izvana • Mekana iznutra • Mali sadržaj masti i šećera • Dobro probavljiva • Izuzetno svestrana • Spremna za 5 minuta Tijesto za Pinsa Romana je napravljeno od mješavine pšeničnog, rižinog i sojinog brašna, dizano s matičnim tijestom...

Brašno 00 za svježu i punjenu tjesteninu

Fino mljeveno brašno za svježu i punjenu tjesteninu tip 00. Prilikom izrade domaće tjestenine morate uzeti u obzir kvalitetu svih proizvoda. Pšenično brašno mora biti besprijekorne kvalitete koje pruža željenu konzistenciju tijesta, zadržavajući privlačan izgled i izražen okus a kod...

Brašno integralno Antica Molino Scoppettuolo 25/1

Integralno pšenično brašno Primjena: Integralno meko pšenično brašno obogaćeno mekim mekinjama bogatim plemenitim slojem pšenice (aleuronska kiselina) dobivenim iz mješavine odabranih i prethodno oljuštenih žitarica kako bi se zajamčila cjelovita i higijensko-sanitarna kvaliteta. Preporuča se za izradu dizanih i beskvasnih...

Brašno Manitoba – Molino Scoppettuolo 25kg

Riječ je o talijanskom brašnu, poznatom kao američko brašno. Ime je dobilo po Manitobi, jugozapadnoj provinciji Kanade, odakle tradicionalno dolazi proizvodnja ove posebne vrste pšenice, vrlo otporne na hladnoću. S indeksom proizvodnje kruha (W) većim od 350, brašno Manitoba klasificirano...

Brašno za posipanje 5kg

Meko pšenično brašno tipa 00. Idealno za posipanje na radni stol tijekom izrade pizze ili kruha. Nakon pečenja pizza je zlatnija i mirisnija.
Loading...

Select at least 2 products
to compare