Aceto Basalmico Platinum 250ml (Villa Grimelli)

Vrhunski Aceto Balsamico di Modena Platinum. 65% koncentriranog mošta od grožđa. Puke kapi ovog gustog, savršeno izrađenog balzamičnog octa iz Modene će eskalirati jednostavna jela, poput sladoleda, jagoda i odležanog sira do izvanredne gurmanske razine. Idealno za jagode, sladoled i...

Aceto Basalmico Silver 250ml (Villa Grimelli)

Vrhunski Aceto Balsamico di Modena SILVER. 45% koncentriranog mošta od grožđa. Ovaj dobro izbalansirani i kremasti balzamični ocat iz Modene savršen je za vaša glavna jela od mesa i ribe, poboljšavajući njihove okuse za optimalnu ravnotežu slatkog i kiselog. Idealno...

Baza Pinsa Romana, integralna, 270g (smrznuta)

• Hrskava izvana • Mekana iznutra • Mali sadržaj masti i šećera • Dobro probavljiva • Izuzetno svestrana • Spremna za 5 minuta Tijesto za Pinsa Romana je napravljeno od mješavine pšeničnog, rižinog i sojinog brašna, dizano s matičnim tijestom...

Baza Pinsa Romana, okrugla, 30cm, 240g (smrznuta)

• Hrskava izvana • Mekana iznutra • Mali sadržaj masti i šećera • Dobro probavljiva • Izuzetno svestrana • Spremna za 5 minuta Tijesto za Pinsa Romana je napravljeno od mješavine pšeničnog, rižinog i sojinog brašna, dizano s matičnim tijestom...

Baza Pinsa Romana, standardna, 250g (smrznuta)

• Hrskava izvana • Mekana iznutra • Mali sadržaj masti i šećera • Dobro probavljiva • Izuzetno svestrana • Spremna za 5 minuta Tijesto za Pinsa Romana je napravljeno od mješavine pšeničnog, rižinog i sojinog brašna, dizano s matičnim tijestom...

Brašno 00 za svježu i punjenu tjesteninu

00 meko pšenično brašno izvrsnih performansi za ručno rađena tijesta ili za tijesta napravljena u kraćem vremenu s industrijskim miješalicama. Brašno se preporučuje za izradu svježe tjestenina i njoka. Vlažnost 15.5 max% Pepeo 0,45 max% Proteini (N * 5,70) 10,5...

Brašno integralno Antica Molino Scoppettuolo 25/1

Integralno pšenično brašno Primjena: Integralno meko pšenično brašno obogaćeno mekim mekinjama bogatim plemenitim slojem pšenice (aleuronska kiselina) dobivenim iz mješavine odabranih i prethodno oljuštenih žitarica kako bi se zajamčila cjelovita i higijensko-sanitarna kvaliteta. Preporuča se za izradu dizanih i beskvasnih...

Brašno Manitoba – Molino Scoppettuolo 25kg

Riječ je o talijanskom brašnu, poznatom kao američko brašno. Ime je dobilo po Manitobi, jugozapadnoj provinciji Kanade, odakle tradicionalno dolazi proizvodnja ove posebne vrste pšenice, vrlo otporne na hladnoću. S indeksom proizvodnje kruha (W) većim od 350, brašno Manitoba klasificirano...

Brašno MANITOBA 1kg – MOLINO SCOPPETTUOLO / NAPOLI

Riječ je o talijanskom brašnu, poznatom kao američko brašno. Ime je dobilo po Manitobi, jugozapadnoj provinciji Kanade, odakle tradicionalno dolazi proizvodnja ove posebne vrste pšenice, vrlo otporne na hladnoću. S indeksom proizvodnje kruha (W) većim od 350, brašno Manitoba klasificirano...
Loading...

Select at least 2 products
to compare