Baza Pinsa Romana, okrugla, 30cm, 240g (smrznuta)
• Hrskava izvana
• Mekana iznutra
• Mali sadržaj masti i šećera
• Dobro probavljiva
• Izuzetno svestrana
• Spremna za 5 minuta
Tijesto za Pinsa Romana je napravljeno od mješavine pšeničnog, rižinog i sojinog brašna, dizano s matičnim tijestom 72 sata. Zatim se mijesi strogo ručno: prstima se gnječi dok se ne pojave tipični mjehurići, zatim se obrađuje dok ne dobije ovalni oblik.
Rezultat je da su ove Pinse hrskave i ukusne, s niskim udjelom masti i šećera. Niskokalorične su i vrlo probavljive.
Rižino brašno čini Pinsu Romanu hrskavom izvana i mekanom iznutra.
Pšenično brašno zadržava vodu u tijestu.
Sojino brašno je hranjivo s niskim udjelom masti.
Naša Pinsa Romana registrirana je robna marka tvrtke Di Marco Corrado.