Prikazuje se 1–9 od 16 rezultata

Bresaola Sottofesa 1,5 kg

0 out of 5
0 review(s)
Browse Wishlist

Bresaola Sottofesa 1,5 kg

Tamnocrvenu, gotovo grimiznu, boju bresaola duguje posebnom postupku sušenja. Na samom se početku u svježe meso utrljavaju sol te začini među kojima su cimet, muškatni oraščić i borovnica. Sušenje traje dva do tri mjeseca, a tijekom njega meso izgubi do...
Browse Wishlist

Kuhani pršut (Prosc.cotto) Prateria 4,5 kg

0 out of 5
0 review(s)

Kuhani pršut (Prosc.cotto) Prateria 4,5 kg

Tipična talijanska salama, dobivena kuhanjem usoljene svinjske noge.

Lardo 2 kg

0 out of 5
0 review(s)

Lardo 2 kg

Ova suhomesnata poslastica, koja se uobičajeno servira kao predjelo, potječe iz grada Colonnate, a dobiva se mariniranjem tankih slojeva svinjske masti u mješavini soli, papra, ružmarina i češnjaka koji se zatim pokrivaju mramornim pločama i ostavljaju tako 6 do 10...

Mortadela Bologna IGP

0 out of 5
0 review(s)

Mortadela Bologna IGP

Sjevernotalijanska regija Emilia-Romagna slavna je po svojoj povijesti i ljepoti, a još slavnija po proizvodima koji oduševljavaju osobe istančana životnog stila. Vrh tamošnje automobilske industrije predstavlja Ferrari, a njegov je prehrambeni pandan Mortadella di Bologna. Ime joj otkriva geografsko podrijetlo,...
Loading...