- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Suhomesnati proizvodi
- Salama s tartufima
Salama s tartufima
Moćna salama, mirisna i autentična suhomesnata poslastica za posebne prilike kojoj itekako dobro pristaju crni ljetni tartufi. Veliki kontrast snažnih okusa čini magiju. U jednom zalogaju osjetite ukusno sušeno meso, začine, slatke i slane note i mirisne tartufe, dok zalogaj je istovremeno nježan, ugodan, ispunjen zadovoljstvom.
Plemenita talijanska salama napravljena je od svježeg svinjskog mesa i jednostavnih začina, osušena na zraku i oplemenjena finim crnim tartufom u listićima. Gianni Negrini proizvodi u talijanskoj regiji Emilia Romagna vrhunske mesne proizvode izrazito cijenjene od strane potrošača. Uz čašu crnog vina, uz kruh ili na plati kao hladno predjelo uživajte u ovoj izvrsnoj salami plemenitog i nezaboravnog okusa.
Model: 772
Categories: Sirevi, suhomesnati proizvodi, Suhomesnati proizvodi
Tags: Gianni Negrini, suhomesnati proizvodi, tartufi
Related Products
Tartufata 170g
Tartufata Po originalnoj recepturi, nepromijenjenog okusa i kvalitete. Lareto tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću s mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim...
Kozji sir s tartufima cca.400g- hrvatska
Sir s tartufima, najomiljeniji među našim sirevima! Vrlo ukusan, prirodne, intenzivne i postojane arome. Kozji sir sa tartufima proizveden u Hrvatskoj.
Pecorino vecchio Cacio di Pienza- ovčji polutvrdi sir (Toscana)
0 out of 5
0 review(s)Pecorino vecchio Cacio di Pienza- ovčji polutvrdi sir (Toscana)
Vecchio cacio di Pienza tvrdi je ovčji sir, pravi Toskanski odlikaš napravljen od ovčjeg mlijeka koje dolazi s pašnjaka val d'Orcia. Tipično područje poznato po svojim karakterističnim prirodnim i aromatičnim biljem. Radi se o pecorinu odležanom 120 dana koji se proizvodi...
Maslinovo ulje s aromom bijelog tartufa 250 ml.
Savršeno se isprepliće sa mnogim jelima i daje im prepoznatljiv okus bijelog tartufa. Međutim, njegova glavna uloga je moć da preuzme i prenese okus tartufa kroz druge komponente i time dade dodatnu dimenziju svojom mirisnom aromom.
Burratina 125g sabelli
Zamislite najukusniju mozzarellu koju ste ikad probali! I zamislite da je režete vilicom, ili još bolje razdvojite rukama i kidate glatku bijelu vanjsku opnu koja otkriva nježnu i kremastu unutrašnjost. Savršenu kombinaciju stracciatelle, komadića mozzarelle i svježeg vrhnja. I nakon...
Tallegio dop incarto- kravlji meki sir (la malga bianca)
0 out of 5
0 review(s)Tallegio dop incarto- kravlji meki sir (la malga bianca)
Taleggio sir smatra se jednim od najstarijih mekih sireva. Počeo se proizvoditi još u 10. stoljeću u dolini Taleggio, u Italiji. Taleggio ima miris sličan mirisu mokre trave i što duže stoji aroma mu postaje snažnija. Njegov okus za razliku...













