| brands | PASTIFICIO DI MARTINO |
|---|---|
| Pakiranje | 10 komada / karton |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Tjestenine
- Pasta di Martino
- Rigatoni 500g
Rigatoni 500g
Al dente 9 minuta.
Rigatoni Pastificio Di Martino užitak su 100% talijanske tjestenine.
Ovi Rigatoni izrađeni su isključivo od 100% talijanske visokokvalitetne pšenice i proizvedeni u skladu s drevnom zanatskom tradicijom Pastificio Di Martino.
Najpopularniji recepti s Rigatonima uključuju klasičnu amatricianu, tjesteninu sa sardinama, tjesteninu alla norma i zapečenu tjesteninu.
Za najbolje rezultate preporučljivo je kuhati Rigatone u puno slane vode oko 10-12 minuta, zatim ih ocijediti i začiniti po želji.
Probajte Di Martino Rigatone već danas i otkrijte autentični okus prave talijanske tjestenine!
Categories: Pasta di Martino, Tjestenine, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: Pasta di Gragnano, pasta di Martino, tjestenine
Related Products
Paccheri
U napuljskoj kuhinji paccheri postoje već dugo vremena. U prošlosti se smatrala tjesteninom za siromašne jer su komadi jako veliki i zasitni. Dakle, tek s malom količinom tjestenine mogli bi se zadovoljiti apetiti. Osim toga, ovo je bila jeftina hrana...
Grissini sa maslinovim uljem 450g (25 x 18g)
Grissini sa maslinovim uljem i zrnima soli.
Riža carnaroli- superfino 1000g
Carnaroli je sorta riže bijelog dugog zrna, pomalo orašastog okusa i ne pretvrda. Najpoznatija karakteristika Robo riže je njezina iznimna sposobnost puštanja škroba i stvaranje kremoznosti. Prilikom kuhanja može apsorbirati veću količinu tekućine dok zrna ravnomjerno bubre i ne raskuhavaju...
Vermicelli/ spaghetti (Ø 2,10mm), 500g
Al dente 10 minuta. Dugi format sličan špaghetti, karakteriziran debljim promjerom i vrlo drevnim podrijetlom. Zahvaljujući svojoj svestranosti, Vermicelli su pogodni za najrazličitije kombinacije, a također se dobro slažu s brzim i tradicionalnim začinima talijanske kuhinje poput klasičnog umaka od...
Trofie
Trofie je kratka, tanka, upletena tjestenina iz Ligurije, talijanske regije koja nam je dala tradicionalni pesto od bosiljka Genovese! Ova se tjestenina izvrsno sljubljuje s pestom jer umak stvarno prianja uz tjesteninu.














