brands | LARETO TARTUFI |
---|---|
Pakiranje | 12 komada / karton |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Maslinovo ulje
- Maslinovo ulje s aromom bijelog tartufa 250 ml.
Maslinovo ulje s aromom bijelog tartufa 250 ml.
Savršeno se isprepliće sa mnogim jelima i daje im prepoznatljiv okus bijelog tartufa. Međutim, njegova glavna uloga je moć da preuzme i prenese okus tartufa kroz druge komponente i time dade dodatnu dimenziju svojom mirisnom aromom.
Model: O102
Categories: Maslinovo ulje, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: lareto tartufi, maslinovo ulje, tartufi
Related Products
Aceto basalmico silver- 250 ml. Villa Grimelli
0 out of 5
0 review(s)Aceto basalmico silver- 250 ml. Villa Grimelli
Vrhunski Aceto Balsamico di Modena Platinum. Najbolje nadopunjuje jela sa voćem, sladoledom i deserte. Pravi izbor uz zrele sireve.
Tartufata 170g
Lareto Tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću sa mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim guštom. Umak od tartufa ili tartufata klasik je...
Riža vialone nano- 1000g
Vialone Nano je talijanska sorta riže tipična za ravna rižina polja južnog dijela regije Veneto. Najvažnija karakteristika ove riže je fino sitno zrno, izvrsno upijanje i kraće kuhanje. Zbog većeg udjela škroba uspoređuju je sa sortom carnaroli. Vialone Nano riža...
Tartufata 500g
Lareto Tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću sa mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim guštom. Umak od tartufa ili tartufata klasik je...
Riža carnaroli- superfino 1000g
Carnaroli je sorta riže bijelog dugog zrna, pomalo orašastog okusa i ne pretvrda. Najpoznatija karakteristika Robo riže je njezina iznimna sposobnost puštanja škroba i stvranje kremoznosti. Prilikom kuhanja može apsorbirati veću količinu tekućine dok zrna ravnomjerno bubre i ne raskuhavaju...