- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Suhomesnati proizvodi
- Porchetta roasted – pečena, Gianni Negrinni
Porchetta roasted – pečena, Gianni Negrinni
Porchetta je svinjsko pečenje bez kostiju omotano mašću i kožom te izdašno začinjeno češnjakom, kaduljom, ružmarinom i drugim aromatičnim biljem i začinima. Nadaleko poznato i cijenjeno pečenje iznimno je popularno u središnjoj Italiji više od 2000 godina. Obično se priprema tako da se peče cijela svinja, ali možete ispeći i samo lopaticu ili hrbat. Umjesto da je pripremaju kod kuće, Talijani danas najčešće uživaju u porchetti koju prodaju kod uličnih prodavača i na festivalima, gdje se često poslužuje na kruhu ili u sendvičima. Dakle, ako ste bili u Firenzi i niste probali porchettu … morate se vratiti!
Model: 665
Categories: Sirevi, suhomesnati proizvodi, Suhomesnati proizvodi
Tags: Gianni Negrini, suhomesnati proizvodi
Related Products
Mascarpone 500g Sabelli
Mascarpone sir radi se od kravljeg vrhnja. Za razliku od ostalih sireva, on se ne pravi sa starterom ili sirilom i ne uključuje rezanje ili odvajanje sirnice od sirutke. Nježan okus i tekstura čine ga nezamjenjivim sastojkom u mnogim kremastim...
Burratina 125g sabelli
Zamislite najukusniju mozzarellu koju ste ikad probali! I zamislite da je režete vilicom, ili još bolje razdvojite rukama i kidate glatku bijelu vanjsku opnu koja otkriva nježnu i kremastu unutrašnjost. Savršenu kombinaciju stracciatelle, komadića mozzarelle i svježeg vrhnja. I nakon...
Caprina del nonno– kozji polutvrdi sir
Polutvrdi kozji sir s blagom aromom kozjeg mlijeka, a ugodnog i ne snažnog mirisa čine ga idealnim za plate, pizze ili sendviče. Ukusan sir koji se lako reže, nema debelu koru i nježne je arome daje mu prednost kod izbora...
Pecorino vecchio Cacio di Pienza- ovčji polutvrdi sir (Toscana)
0 out of 5
0 review(s)Pecorino vecchio Cacio di Pienza- ovčji polutvrdi sir (Toscana)
Vecchio cacio di Pienza tvrdi je ovčji sir, pravi Toskanski odlikaš napravljen od ovčjeg mlijeka koje dolazi s pašnjaka val d'Orcia. Tipično područje poznato po svojim karakterističnim prirodnim i aromatičnim biljem. Radi se o pecorinu odležanom 120 dana koji se proizvodi...
Kravlji sir s tartufima cca.400g- hrvatska
Snovi o tartufima se ostvaruju kada ovaj dobro prilagođeni topljivi sir naribate preko tjestenine, jaja, kruha ili bilo čega drugog. Izvrstan i sam uz čašu crnog vina. Kombinacija kravljeg mlijeka i tartufa u ovom siru savršeno se isprepliću i daju...
Mozzarella filone 1kg- suha sabelli
Svatko tko je probao svježu, ručno izrađenu mozzarellu zna kako njezin jedinstveni i nepogrešivi okus nema ništa zajedničko s industrijskim proizvodima koji se obično nalaze na tržištu. U Italiji, posebice u regiji Campania gdje je Napoli glavno središte radi imidža...















